Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicatele din sectorul feroviar protesteaza luni la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Hotnews Hotnews,
 Sindicatele din sectorul feroviar protesteaza luni la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sindicatele din sectorul feroviar organizeaza luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia, noteazaAgerpres. continuă pe Hotnews

Protestele sindicatelor din sectorul feroviar continua

Sindicatele din sectorul feroviar organizeaza, astazi, un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia, relateaza Agerpres.

Ceferistii protesteaza luni in fata Ministerului Transporturilor

Nemultumiti de Statutul Personalului Ferovia si de nivelul de salarizare, sindicalittii din sectorul feroviar organizeaza luni un miting de protest la Ministerul Transporturilor, urmat de un mars pana la Guvern, unde va continua manifestatia.

Dumitru Costin, BNS: De peste 25 ani, calea ferata a fost devalizata sistemic

Sindicalistii din sectorul feroviar spun ca vor intra in greva generala daca guvernantii nu isi vor indrepta atentia spre situatia cu care se confrunta sectorul si daca acestia nu se vor arata deschisi spre a negocia cu sindicalistii, a declarat, vineri, Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical BNS). Domnia sa este de parere ca doar o solutie de forta, precum oprirea activitatii pe calea ferata, la nivelul intregii tari, mai poate aduce o rezolvare a situatiei.

Ceferistii au protestat din nou la Ministerul Transporturilor si la Guvern. Sindicalistii spun ca ar putea urma greva generala, daca cererile nu vor fi solutionate

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au protestat luni in fata Ministerului Transporturilor si au mers apoi la Guvern, principalele solicitari fiind adoptarea statutului personalului feroviar, salarii decente si investitii in infrastructura si material rulant. Liderii sindicali au precizat ca, in cazul in care nu le sunt solutionate cererile, in principal cea privind statutul personalului feroviar, vor declansa o greva de avertisment, iar apoi greva generala. Ei spun ca acest lucru s-ar putea intampla in cel mult doua luni, scrie Agerpres.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului. Sindicalistii cer aprobarea Statutului personalului feroviar, investitii pentru reabilitarea infrastructuri feroviare si achizitia de material rulant nou, dar si adoptarea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, conform news. ro.

Protest in fata Ministerul Transporturilor de Ziua Ceferistului: Care sunt nemultumirile angajatilor CFR (VIDEO)

Sindicalistii din CFR au iesit luni in strada pentru a protesta in fata Ministerului Transporturilor. Aceasta manifestatie are loc chiar de Sfantul Gheorghe cand se sarbatoreste Ziua.

Protest de amploare la Ministerul Transporturilor: Nu distrugeti calea ferata! (VIDEO)

Protest de amploare la vineri dimineata la Ministerul Transporturilor. Aproximativ 2. 000 de sindicalisti din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor.

Sindicalistii CFR Marfa anunta ca picheteaza astazi Ministerul Transporturilor si sediul Guvernului

Sindicalistii din cadrul Federatiei Nationale Feroviare Miscare Comercial Vagoane si cei din Federatia Sindicatelor Transportatorilor Feroviari din Romania anunta ca picheteaza, vineri, de la ora 10. 00, Ministerul Transporturilor de unde vor pleca in mars catre sediul Guvernului.

Angajatii din CFR protesteaza fata de neregulile din sistem. Ce le-a promis ministrul

Peste 2. 000 de sindicalisti din sectorul feroviar au inceput luni dimineata, de Ziua Feroviarilor, protestul in fata Ministerului Transporturilor, principalele solicitari fiind adoptarea Statutului Personalului Feroviar si salarii decente, scrie.

Sindicalistii CFR au protestat la Ministerul Transporturilor si la Guvern

Sute de angajati de la CFR Marfa au protestat vineri la Ministerul Transportului si apoi la Guvern. cerand salarii mai mari, aprobarea statutului personalului feroviar, investitii in infrastructura feroviara si cumpararea de locomotive si vagoane noi. Sindicalistii cer si gasirea unor solutii pentru evitarea falimentului CFR Marfa, companie cu datorii de sute de milioane de lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2634 seconds )