Libnet.ro
UNICEF

15:45

Protest in fata Primariei Chisinau impotriva invalidarii alegerilor: Andrei Nastase este in mijlocul protestatarilor

B1 B1,
Protest in fata Primariei Chisinau impotriva invalidarii alegerilor: Andrei Nastase este in mijlocul protestatarilor

Cateva sute de oameni protesteaza in fata Primariei Chisinau impotriva deciziei justitiei de a invalida alegerile castigate de pro-europeanul Andrei Nastase. De altfel, primarul ales este in mijlocul. continuă pe B1

Protest Chisinau impotriva invalidarii alegerilor: Andrei Nastase este in mijlocul protestatarilor

UPDATE:Multimeaa ajuns la sediul Partidului Democrat, scandand lozinci anti-Plahotniuc. Acestia vor sa marsaluiasca apoi chiar pana in fata casei oligarhului pentru a protesta. Cateva.

VIDEO Andrei Nastase si Maia Sandu cheama lumea la un protest in fata Primariei Chisinau: Sa ne aparam votul

Partidul Platforma Demnitate si Adevar, Partidul Actiune si Solidarite si Partidul Liberal Democrat anunta despre desfasurarea unui protest miercuri, 20 iunie, in preajma Primariei Chisinau, fata de decizia instantei de a nu valida rezultatul alegerilor din Capitala.

Melescanu, prima reactie in scandalul invalidarii alegerilor de la Chisinau: Nu cunosc toate detaliile. Nu putem sa facem decat sa exprimam opinii, in rest nu e normal ca un stat sa se implice in afacerile interne ale altuia (VIDEO)

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a oferit, miercuri, o prima reactie despre scandalul din Republica Moldova cu privire la invalidarea mandatului primarului ales al Chisinaului, Andrei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )