Libnet.ro
UNICEF

08:15

Protest impotriva reformei sistemului electoral: Fostul premier maghiar a intrat in greva foamei

B1 B1,
Protest impotriva reformei sistemului electoral: Fostul premier maghiar a intrat in greva foamei

Fostul premier maghiar, Ferenc Gyurcsany, a intrat in greva foamei in semn de protest fata de planurile guvernului de a reforma sistemul electoral. Gyurcsany, care si-a instalat un cort in fata cladirii. continuă pe B1

Fostul premier maghiar, in greva foamei

Fostul premier al Ungariei, Ferenc Gyurcsany, si-a instalat un cort in fata cladirii parlamentului maghiar si a intrat in greva foamei in semn de protest fata de planurile guvernului de a reforma sistemul electoral, informeaza RIA Novosti.

Fostul premier maghiar intra in greva foamei

Fostul prim-ministru maghiar, Ferenc Gyurcsany, a declarat ca va intra in greva foamei, timp de o saptamana, in semn de protest fata de intentia Guvernului de la Budapesta de a reforma sistemul.

Fostul premier ungar Gyurcsany a intrat in GREVA FOAMEI.

Fostul premier ungar Ferenc Gyurcsany a declarat greva foamei pentru o saptamana, in semn de protest fata de planurile guvernului privind reformarea sistemului electoral, relateaza agentia Xinhua, preluata de RIA-Novosti, potrivit NewsIn, informeaza Realitatea. net. Citeste si: Ungaria refuza acordul cu Fondul Monetar International Gyurcsany a instalat duminica un cort in fata sediului Parlamentului de la Budapesta. El a declarat ca proiectul de lege privind reforma sistemului electoral, .

Ungaria: Fostul premier socialist Ferenc Gyurcsany a intrat in greva foamei, pentru a protesta fata de o noua modificare a legii electorale care ar favoriza FIDESZ

Fostul premier socialist al Ungariei Ferenc Gyurcsany a anuntat luni ca a intrat in greva foamei pentru a protesta fata de o noua modificare a legii electorale, prevazuta de guvernul conservator al lui Viktor Orban, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3769 seconds )