Libnet.ro
UNICEF

20:15

Protest cu portocale in fata Ministerului Justitiei, in asteptarea anuntului lui Tudorel Toader privind conducerea DNA

Adevărul Adevărul,
Protest cu portocale in fata Ministerului Justitiei, in asteptarea anuntului lui Tudorel Toader privind conducerea DNA

Aproximativ 20 de persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei, joi dupa-amiaza, afisand pancarte cu mesaje impotriva DNA si a conducerii acesteia si desene cu bufnite. De asemenea, in fata Parlamentului, vizavi de minister, s-au strans si cativa protestatari rezist, care striga Justitie, nu coruptie. continuă pe Adevărul

FOTO Protest cu portocale in fata Ministerului Justitiei, in asteptarea anuntului lui Tudorel Toader privind conducerea DNA

Aproximativ 20 de persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei, joi dupa-amiaza, afisand pancarte cu mesaje impotriva DNA si a conducerii acesteia si desene cu bufnite. De asemenea, in fata Parlamentului, vizavi de minister, s-au strans si cativa protestatari rezist, care striga Justitie, nu coruptie.

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei, pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea lui Kovesi

Cateva persoane s-au adunat in fata Ministerului Justitiei pentru a-l sustine pe Tudorel Toader sa propuna revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, in contextul in care ministrul Justitiei urmeaza sa prezinte la ora 18. 00 raportul privind activitatea manageriala a DNA.

Sustinatorii lui Tudorel Tudor s-au strans in fata Ministerului Justitiei

Mai multi oameni s-au adunat, joi dupa-amiaza, in fata Ministerului Justitiei pentru a-i transmite lui Tudorel Toader ca trebuie sa propuna demiterea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta.

Protest impotriva sefului DNA, in fata Ministerului Justitiei

Aproximativ 20 de persoane protesteaza, joi, in fata Ministerului Justitiei, solicitand demisia proc.

Protest REZIST impotriva lui TUDOREL TOADER: Justitie independenta, mafiotii sa nu legifereze

Zeci de protestatari s-au adunat in aceasta seara in fata Ministerului Justitiei, in asteptarea concluziilor raportului privind activitatea manageriala a DNA! Manifestantii scandeaza impotriva actualei.

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca.

Au inceput PROTESTELE! Sindicalistii din Educatie protesteaza in fata Ministerului Muncii. Ce i-a SCOS in STRADA

UPDATE: Protestele din sistemul de invatamant au inceput. Aproximativ 100 de sindicalisti protesteaza miercuri in fata Ministerului Muncii, nemultumiti de Legea salarizarii. Ei solicita modificarea mai.

Profesorii, in fata Ministerului Muncii. Lider: Va continua aburirea corespunzatoare, la bugetul pe care-l au...

Cadrele didactice din Federatia Sindicatelor Libere din invatamant picheteaza miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, nemultumite de minciuna permanenta si promisiunile fara acoperire.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )