Libnet.ro
UNICEF

18:00

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

România Liberă România Liberă,
Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei este blocat, de la orele amiezii, dupa anuntul lui Tudorel Toader, ca. continuă pe România Liberă

Site-ul Ministerului Justitiei a cazut dupa anuntul facut de Tudorel Toader

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Lovitura primita de Tudorel Toader la scurt timp dupa ce a cerut revocarea lui Kovesi

Site-ul ministerului Justitiei, blocat dupa anuntul lui Tudorel Toader ca initiaza procedura de revocare a procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Site-ul ministerului Justitiei este blocat, la momentul.

Pozitia OFICIALA a PSD, dupa anuntul lui TOADER: Concluzia pe care a tras-o e fireasca

Prima pozitie oficiala a PSD fata de concluziile prezentate de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a fost anuntata de purtatorul de cuvand al partidului, Adrian Dobre. Raportul pe care domnul.

Reactia presei internationale dupa ce Tudorel Toader a anuntat ca vrea revocarea lui Kovesi

Principalele agentii de presa internationale au scris despre decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader de a cere revocarea Laurei Codruta Kovesi. The Associated Press: Ministru roman solicita concedierea.

LIVE VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Cateva sute de persoane s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu si Constanta.

FOTO VIDEO Protest in Piata Victoriei din Capitala, dupa anuntul ministrului Toader privind revocarea sefei DNA. Oameni in strada si in marile orase

Peste doua mii de oameni s-au adunat joi seara, in Piata Victoriei din Capitala, pentru a manifesta impotriva deciziei ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a declansa procedura revocarii din functie a procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Mitinguri de protest au loc si in Cluj, Iasi, Sibiu, Brasov, Constanta.

Procurorul general, dupa anuntul lui Tudorel Toader: Nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi

Procurorul general Augustin Lazar reafirma, dupa dupa anuntul lui Tudorel Toader privind declansarea procedurii de revocare a sefei DNA, ca nu exista nici un motiv legal de revocare a doamnei Codruta Kovesi.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA

Referitor la Raportul privind activitatea manageriala a Directiei Nationale Anticoruptie, prezentat joi, 22 februarie a. c. , de catre ministrul Justitiei, Administratia Prezidentiala face urmatoarele.

Peste 200 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi: Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 200 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

Peste 300 de oameni au iesit in strada dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Iesiti din casa daca va pasa, au strigat oamenii

Peste 300 de persoane protesteaza la Prefecura dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea Codrutei Kovesi. Oamenii cer demisia lui Tudorel Toader, dar si a guvernului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )