Libnet.ro
UNICEF

06:00

Protest spontan la Spitalul Judetean Valcea: Unii pleaca acasa si cu 300 de lei mai putin

Adevărul Adevărul,
Protest spontan la Spitalul Judetean Valcea: Unii pleaca acasa si cu 300 de lei mai putin

Un protest spontan s-a derulat astazi, 16 aprilie, si la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea. in jur de 100 de salariati au iesit in curte sa sustina ingrijitorii nemultumiti ca salariile le-au scazut si cu 300 de lei. Nu s-a mai intamplat pana acum ca o lege sa fie aplicata in mod discriminatoriu pentru salariatii aceleiasi unitati, au declarat protestatarii, pentru Adevarul. continuă pe Adevărul

FOTO Protest spontan la Spitalul Judetean Valcea: Unii pleaca acasa si cu 300 de lei mai putin

Un protest spontan s-a derulat astazi, 16 aprilie, si la Spitalul Judetean de Urgenta Valcea. in jur de 100 de salariati au iesit in curte sa sustina ingrijitorii nemultumiti ca salariile le-au scazut si cu 300 de lei. Nu s-a mai intamplat pana acum ca o lege sa fie aplicata in mod discriminatoriu pentru salariatii aceleiasi unitati, au declarat protestatarii, pentru Adevarul.

Protest spontan la Spitalul Bagdasar Arseni

Mai multi angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni au declansat un protest spontan, luni dimineata, in urma scaderilor salariale.

UPDATE Protest spontan la Spitalul Bagdasar Arseni

Mai multi angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala au declansat un protest spontan, luni dimineata, in urma scaderilor salariale.

UPDATE Protestul spontan de la Spitalul Bagdasar Arseni s-a incheiat. Oficiali: Nimeni nu va pleca acasa cu venitul net mai mic decat in luna precedenta

Mai multi angajati ai Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala au declansat un protest spontan, luni dimineata, in urma scaderilor salariale.

VIDEO Protest al angajatilor de la Spitalul Judetean din Craiova. Infirmiera: Noi muncim ca niste sclave

Peste 400 de angajati ai Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova protesteaza luni de dimineata, pentru doua ore, in curtea spitalului. Asistentele si medicii sunt nemultumiti ca vor primi salarii mai mici cu 500 pana la 1. 000 de lei.

Protest spontan al REZIST in centrul Capitalei (FOTO)

Zeci de persoane au asistat la un protest spontan al Miscarii REZIST chiar in centru Capitalei, in Piata Revolutiei - Calea Victoriei - Palatul Regal. in acel loc avea loc Festivalul SPOTLIGHT 2018, iar o.

Bucuresti: Protest spontan al angajatilor de la Spitalului Bagdasar Arseni. Oamenii contesta scaderile salariale(VIDEO)

Cateva zeci de angajati de la Spitalului Bagdasar Arseni din Capitala au inceput un protest luni dimineata fata de scaderile salariale, informeaza B1 TV. Unii dintre angajatii unitatii medicale au.

Protest al personalului de la Spitalul de Psihiatrie Poiana Mare. Angajatii sunt nemultumiti de regulamentul de sporuri aprobat de Guvern

Angajatii Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare au intrerupt astazi lucru si au iesit in curtea unitatii medicale, intr-un protest spontan. Oamenii sunt nemultumiti de regulamentul de sporuri aprobat de Guvern, saptamana trecuta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )