Libnet.ro
UNICEF

15:30

Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Antena3 Antena3,
Protest in strada, la Baia Mare, pentru sustinerea Sorinei Pintea. E bataie de joc ce s-a intamplat

Protest la Baia Mare pentru sustinerea Sorinei Pintea. Familia fostului ministru i-a indemnat pe oameni sa iasa in strada pentru a-si arata solidaritatea fata de modul in care e tratata Pintea in Arestul Central. continuă pe Antena3

Protest pentru sustinerea Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii

Se anunta protest pentru sustinerea Sorinei Pintea. Baimarenii vor sa se adune pentru a-si manifesta solidaritatea fata de suferinta traita de fostul ministru al Sanatatii.

Protest pentru sustinerea Sorinei Pintea

Aproximativ 50 de oameni sunt, la aceasta ora, in centrul Municipiului Baia Mare intr-o actiune de s.

Miting de solidaritate cu Sorina Pintea, la Baia Mare. Bolnavului nu i se prescrie puscarie

Sute de oamenii s-au strans, joi, 5 martie, in fata Palatului de Justitie din Baia Mare, pentru a-si manifesta sustinerea fata de fostul ministru al Sanatatii. Printre protestatari se afla si sotul Sorinei Pintea.

Sotul Sorinei Pintea: Singura mea dorinta este sa i se asigure asistenta medicala de specialitate

Familia Sorinei Pintea s-a alaturat grupului de protestatari strans in fata Palatului de Justitie din Baia Mare pentru a-si arata solidaritatea fata de situatia prin care trece fostul ministru al Sanatatii.

Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Sorina Pintea este fost ministru al Sanatatii si manager al Spitalului Judetean Baia Mare. Sorina Pintea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare si a fost suspendata din PSD. Momentan, va fi numit un manager interimar si un colectiv de medici la conducerea unitatii, a declarat .

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Sotul Sorinei Pintea, mesaj cutremurator pentru autoritati: Poate muri

Sotul Sorinei Pintea, Ovidiu Goga, a trimis o scrisoare catre oricine, in care spune ca aceasta este grav bolnava, conditiile din arest putand duce chiar la moarte. in plus, acesta sustine ca nu se teme pentru faptul ca sotia lui nu-si va dovedi nevinovatia si este convins ca intr-un final aceasta va fi achitata. Sotul .

Povestea fabuloasa a Sorinei Pintea. Cum a ajuns sa infieze un copil, la 50 de ani

Dupa ce a fost implicata intr-un controvesat scandal, pe final de mandat, cand a dat o decizie ciudata, acum fostul Ministru al Sanatatii, Sorina Pintea este implicata intr-un alt scandal, de luare si dare de mita. Sorina Pintea este acum incarcerata pentru 30 de zile, iar procurorii au demarat procedura pentru acest aspect. Povestea fabuloasa .

Avocatul Sorinei Pintea, reactie dupa ce a fost declarat incompatibil: O regie ieftina! Presiune pusa pe aparare

Avocatul Sorinei Pintea a avut o prima reactie dupa ce Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil. Mocanu Viorel sustine ca acest demers este doar o regie ieftina, iar acesta ar fi un mesaj clar pentru a se retrage din echipa fostului ministru al Sanatatii.

Viorel Mocanu, gasit in incompatibilitate de ANI. Fostul agent guvernamental la CEDO este unul dintre avocatii Sorinei Pintea

Viorel Mocanu, unul dintre avocatii Sorinei Pintea, a fost gasit in stare de incompatibilitate de catre Agentia Nationala de Integritate, pentru ca, in 2019, acesta ar fi fost simultan agent guvernamental la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )