Libnet.ro
UNICEF

17:45

Avocatul Sorinei Pintea, reactie dupa ce a fost declarat incompatibil: O regie ieftina! Presiune pusa pe aparare

Antena3 Antena3,
Avocatul Sorinei Pintea, reactie dupa ce a fost declarat incompatibil: O regie ieftina! Presiune pusa pe aparare

Avocatul Sorinei Pintea a avut o prima reactie dupa ce Agentia Nationala de Integritate l-a gasit incompatibil. Mocanu Viorel sustine ca acest demers este doar o regie ieftina, iar acesta ar fi un mesaj clar pentru a se retrage din echipa fostului ministru al Sanatatii. continuă pe Antena3

Avocatul Poporului s-a sesizat an cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului AP), Renate Weber, a declarat ca instituapoundia s-a autosesizat an cazul fostului ministru al Sanataapoundii Sorina Pintea a159;i crede ca au fost ancalcate drepturile pacienapoundilor, ansa a precizat ca evaluarea a159;i decizia an aceasta speapounda se vor.

CORONAVIRUS. Un barbat din China a murit, dupa ce a fost declarat vindecat

Un chinez a murit la doar cinci zile dupa ce a fost declarat vindecat de coronavirus. Barbatul in varsta de 36 de ani fusese internat in data de 12 februarie intr-un spital construit special pentru cei.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri, ca institutia pe care o conduce s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea, fost ministru al Sanatatii, care a fost impinsa de un ofiter de politie in momentul in care a coborat din masina politiei si a intrat in policlinica.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti.

Avocatul Poporului s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea. Renate Weber: Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu o condamnare de moarte

Avocatul Poporului, Renate Weber, a anuntat, miercuri seara, ca s-a autosesizat in cazul Sorinei Pintea si a adresat intrebari directorului Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. Privarea de libertate nu trebuie sa echivaleze cu agravarea unei boli sau o condamnare de moarte, a spus Weber.

Trecutul rusinos al fiului Sorinei Pintea. De ce a fost arestat si condamnat la inchisoare

Sorina Pintea este fost ministru al Sanatatii si manager al Spitalului Judetean Baia Mare. Sorina Pintea si-a dat demisia din functia de manager al Spitalului de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare si a fost suspendata din PSD. Momentan, va fi numit un manager interimar si un colectiv de medici la conducerea unitatii, a declarat .

Serban Nicolae, despre cazul Sorinei Pintea: Nu e vorba de omenie, de politete, de ingaduinta, ci de lege! Mai exact, de incalcarea legii

Serban Nicolae a declarat ca s-a incalcat legea in cazul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sanatatii, atunci cand a fost transportata la spital purtand catuse la maini.

Povestea fabuloasa a Sorinei Pintea. Cum a ajuns sa infieze un copil, la 50 de ani

Dupa ce a fost implicata intr-un controvesat scandal, pe final de mandat, cand a dat o decizie ciudata, acum fostul Ministru al Sanatatii, Sorina Pintea este implicata intr-un alt scandal, de luare si dare de mita. Sorina Pintea este acum incarcerata pentru 30 de zile, iar procurorii au demarat procedura pentru acest aspect. Povestea fabuloasa .

Marcel Vela anunta control privind modul de interventie a politistilor in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat miercuri ca a dispus un control privind modul in care au actionat politistii in cazul transportarii Sorinei Pintea din arest la spital, precum si privind eliberarea documentelor medicale.

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )