Libnet.ro
UNICEF

14:30

Protestatarii din fata sediului PSD bagati cu forta in duba jandarmeriei in frunte cu Malin Bot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protestatarii din fata sediului PSD bagati cu forta in duba jandarmeriei in frunte cu Malin Bot

ACTUALIZARE 16:00 Jandarmeria: Persoanele din fata sediului PSD conduse la sectie tulburau ordinea publica Jandarmeria precizeaza ca persoanele din fata sediului PSD care au fost conduse la sectie tulburau ordinea publica intrucat aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta conditiile legale, respectiv declarare si avizare. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Patru protestatari, intre care si fostul ziarist Malin Bot, ridicati de jandarmi din fata sediului PSD

Patru protestatari, printre care si jurnalistul Malin Bot, au fost ridicati de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumatate de ora catarat intr-un copac, dar in cele din urma a coborat si a fost dus la sectie.

VIDEO Patru protestatari, intre care si fostul ziarist Malin Bot, ridicati de jandarmi din fata sediului PSD pentru tulburarea linistii publice

Patru protestatari, printre care si un fost jurnalist, au fost ridicati de jandarmi din fata sediului PSD, unde are loc sedinta Comitetului Executiv al partidului. Unul dintre ei a stat aproximativ jumatate de ora catarat intr-un copac, dar in cele din urma a coborat si a fost dus la sectie. Potrivit oficialilor din Jandarmerie cei patru au fost dusi la Sectia 5 pentru ca nu aveau autorizatie de protest si pentru tulburarea linistii publice.

Incident in fata sediului PSD: Jurnalistul Malin Bot, ridicat de jandarmi (FOTO+VIDEO)

Incident in fata sediului PSD, unde are loc sedinta CEX. Jurnalistul Malin Bot s-a impins cu jandarmii si a fost ridicat de acestia.

Om de afaceri bulgar asasinat in fata sediului companiei sale, la Sofia

Un bogat om de afaceri bulgar a fost impuscat mortal in fata sediului companiei sale, in capitala, Sofia, la o saptamana dupa ce Bulgaria a preluat presedintia semestriala a UE, scrie The Associated Press.

Malin Bot, iN DIRECT DIN DUBA pentru B1TV: Ce DECLARATII BOMBA a facut (VIDEO)

Imediat dupa ce a fost saltat de catre jandarmi si bagat in duba pentru ca protesta in fata sediului PSD, Malin Bot a intervenit telefonic in direct pentru B1TV criticand interventia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )