Libnet.ro
UNICEF

07:45

Protestatarii violenti, ridicati inainte de mitingul din Galati. Au fost gasite mai multe pietre

Antena3 Antena3,
Protestatarii violenti, ridicati inainte de mitingul din Galati. Au fost gasite mai multe pietre

Mai multi protestatari violenti au fost ridicati vineri seara, inainte de mitingul PSD de la Galati. Si Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galati, ca protestatarii anti-PSD au fost gasiti avand asupra. continuă pe Antena3

inainte de mitingul PSD, la Galati s-au montat primele toalete puplice racordate la utilitati. Acestea functioneaza cu bagnote

Inainte de sosirea lui Dragnea pentru mitingul PSD de sambata, la Galati au fost instalate, dupa un an de zile de cand Primaria a contractat achizitia si montajul a 40 de toalete modulare, 23 de toalete racordate la apa si canalizare. Una dintre unitati este situata chiar la Casa de Cultura, unde urmeaza, de la ora 11. 00, sa se adune simpatizantii PSD. Desi, potrivit Primariei, acestea sunt functionale, usile unitatilor nu se deschid, potrivit Viata Libera. Mai mult, potrivit instructionilor de folosire, toaletele puplice functioneaza doar cu bagnote de 1 leu si de 5 lei.

VIDEO Simpatizantii PSD de la mitingul din Piata Unirii pleaca la autocare in huiduielile iesenilor

Simpatizantii PSD care au fost adusi la mitingul din Piata Unirii din Iasi au fost fluierati si huiduiti la finalul manifestarii, cand se indreptau spre autocarele cu care au venit. Au existat si unele momente tensionate, dupa ce au fost aruncate sticle de apa.

Greva in transportul public din Galati. Soferii si vatmanii cer salarii mai mari si investitii

Soferii de autobuz si vatmanii din Galati sunt in greva de avertisment, vineri, timp de doua ore, intre 12. 00 si 14. Angajatii sunt nemultumiti de salariile mici si de lipsa investitiilor in societatea de transport. Aproape o suta de autobuze, troleibuze si tramvaie stau la capetele de linie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )