Libnet.ro
UNICEF

22:15

Proteste ale angajatilor din penitenciare, incepand de astazi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Proteste ale angajatilor din penitenciare, incepand de astazi

Angajatii din penitenciarele Aiud si Rahova organizeaza, astazi, mitinguri de protest in fata celor doua inchisori, nemultumiti de regimul de munca la care sunt supusi, informeaza Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare SNLP) si Federatia Sindicatelor din Sistemul Penitenciar FSSP). continuă pe Ziarul Bursa

Negocieri la Ministerul Justitiei cu sindicatele din penitenciare

Organizatiile sindicale din penitenciare au astazi si maine intalniri de negociere cu reprezentantii Ministerului Justitiei, sub coordonarea ministrului Birchall, informeaza Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor, printr-un comunicat.

Sindicalistii din Penitenciare anunta MITINGURI saptamanale si un PROTEST de amploare, in iunie, in Piata Victoriei

Sindicalistii din Penitenciare anunta mitinguri saptamanale si un protest de amploare, in iunie, in Piata Victoriei din Capitala. Astfel, atiunile de protest declansate in luna aprilie vor continua.

Sindicalistii din Penitenciare anunta mitinguri saptamanale si un protest, in iunie, in Piata Victoriei

Sindicalistii din penitenciare vor organiza mitinguri, incepand de luni, 13 mai, in fiecare zi de luni, miercuri si vineri, solicitand, printre altele, adoptarea statutului politistului de penitenciare si plata orelor suplimentare, anunta Sindicatul National al Lucratorilor de Penitenciare SNLP).

Ministrul Ana Birchall, negocieri cu organizatiile sindicale din penitenciare: Solutii urgente pentru problemele stringente

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, se intalneste luni si marti cu organizatiile sindicale din penitenciare. Nemultumirea angajatilor din penitenciare sunt expuse inca din mandatul lui Tudorel T.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2655 seconds )