Libnet.ro
UNICEF

14:30

PROTESTE SUA: Secretarul general NATO cere respectarea rezultatului electoral din SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PROTESTE SUA: Secretarul general NATO cere respectarea rezultatului electoral din SUA

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a calificat miercuri protestele violente de la Washington drept scene socante si a declarat ca rezultatul alegerilor prezidentiale americane democratice trebuie respectat, transmite Reuters, citata de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Maia Sandu a avut o discutie la telefon cu secretarul general al NATO

Presedintele Maia Sandu a avut o conversatie telefonica cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Maia Sandu i-a multumit lui Stoltenberg pentru multi ani de sprijin si parteneriat cu Republica Moldova, inclusiv pentru ajutorul de echipament medical pentru a preveni raspandirea infectiei COVID-19.

Secretarul general NATO: Alianta Nord-Atlantica va ajuta la modernizarea institutiilor de aparare si securitate ale Republicii Moldova

Potrivit secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg, Alianta Nord-Atlantica isi mentine angajamentul de a consolida cooperarea bilaterala si de a ajuta la modernizarea institutiilor de aparare si.

PROTESTE SUA: Steagul romanesc, fluturat de manifestanti

SUA a trecut in urma cu cateva ore prin o serie de momente greu de crezut dupa ce sustinatorii fostului presedinte Donald Trump au dat buzna in Congresul american, atacand simbolul democratiei din SUA. Pe langa aceste momente, in Romania s-a viralizat si o fotografie in care se poate vedea drapelul romanesc. Momentul a fost capitalizat de catre sustinatorii AUR, relateaza Adevarul. ro.

PROTESTE SUA: Chuck Schumer a condamnat evenimentele de la Capitoliu

Liderul minoritatii democrate din Senat, Chuck Schumer, a condamnat cu forta evenimentele care au avut loc miercuri la Capitoliul SUA si a imputat responsabilitatea pentru acestea presedintelui Donald Trump.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )