Libnet.ro
UNICEF

01:05

Proteste violente in SUA, dupa ce un politist a provocat moartea unui barbat de culoare. Se cere interventia Garzii Nationale (VIDEO)

B1 B1,
Proteste violente in SUA, dupa ce un politist a provocat moartea unui barbat de culoare. Se cere interventia Garzii Nationale (VIDEO)

Proteste violenteau izbucnit joi seara in Statele Unite, dupa ce revolta publica declansata de moartea lui George Floyd, un cetatean de culoare neinarmat, dupa ce a fost imobilizat de catre. continuă pe B1

VIDEO SUA: A doua seara de proteste dupa moartea unui american de culoare sub genunchii unui politist alb Ce spune politia si ce arata imaginile

Protestatarii s-au confruntat cu politistii pentru a doua seara la rand, miercuri, in Minneapolis, unde moartea unui barbat de culoare dupa arestarea sa violenta de catre politie a provocat furie, iar oamenii cer dreptate, relateaza AFP.

Violente la Minneapolis dupa moartea unui barbat de culoare. Au fost devastate magazine si sparte geamurile unei sectii de politie VIDEO

Orasul Minneapolis din nordul SUA a fost miercuri seara pentru a doua zi consecutiv scena unor proteste violente, dupa moartea unui barbat de culoare survenita ca urmare a arestarii sale de catre politie, relateaza Reuters.

Proteste violente in Statele Unite ale Americii

La doua zile de la moartea unui barbat afro-american care a fost ucis prin sugrumare de un politist, protestatari furiosi au iesit in strada in minim 5 orase ale Statelor Unite ale Americii, relateaza CNN. com.

VIDEO Politistul care a provocat moartea lui George Floyd a fost arestat pentru omor prin imprudenta

Politistul care a provocat moartea lui Geroge Floyd, apasandu-i gatul cu genunchiul desi victima striga ca nu poate sa respire, a fost arestat vineri, in contextul in care autoritatile s-au vazut confruntate cu proteste masive ce s-au extins in Minnesota. Acesta a fost pus sub acuzare pentru omor prin imprudenta.

BBC: FBI va cerceta moartea unui barbat de culoare, dupa ce un politist apare cu genunchiul pe gatul acestuia

FBI va cerceta moartea unui barbat de culoare din statul american Minnesota, dupa ce a aparut un videoclip in care un politist apare cu genunchiul pe gatul acestuia, scrie BBC. in filmare, barbatul, despre care se crede ca are in jur de 40 de ani, este auzit gemand si spunand politistului in mod repetat nu pot respira.

FBI va cerceta moartea unui barbat de culoare, survenita in timp ce era arestat

FBI va cerceta moartea unui barbat de culoare, in varsta de 40 de ani, din statul american Minnesota, dupa ce in mediul virtual a aparut un videoclip in care un politist il imobilizeaza punandu-si piciorul peste gatul acestuia, relateaza BBC. in filmare, victima il implora pe politist pentru ca nu mai poate respira.

Medicul-sef al FIFA, circumspect cu privire la reluarea campionatelor, pe fondul crizei COVID-19: Poate va fi nevoie de moartea unui jucator pentru ca lumea fotbalului sa deschida ochii

Michael D`Hooghe, presedintele comisiei medicale a FIFA, este circumspect cu privire la reluarea Bundesliga, campionatul din Germania, si a declarat ca poate va fi nevoie de moartea unui jucator pentru ca lumea fo.

Proteste violente inMinneapolis, ce condamna moartea luiGeorge Floyd, barbatul de culoare sufocat de politisti in timpul arestarii

Manifestatiile din Statele Unite au escaladat pentru a treia noapte de la moartea barbatului de culoare George Floyd, care si-a pierdut viata dupa ce un politist s-a urcat cu genunchiul peste gatul lui, impiedicandu-l sa respire. O cladire a fost incendiata in confruntarile dintre protestatari si fortele de ordine.

Proteste violente in Statele Unite. O sectie de politie a fost incendiata, iar jafurile au ajuns la ordinea zilei

Sute de oameni au dat foc unei sectii de politie si unei alte cladiri din Minneapolis, in semn de protest fata de uciderea unui barbat de culoare, de catre fortele de ordine. Din cauza tulburarilor sociale, guvernatorul statului Minnesota a declarat stare de urgenta.

VIDEO Protestele se extind in SUA, dupa ce un barbat de culoare a murit sub presiunea genunchilor unui politist alb Trump ii numeste huligani pe protestatari, in timp mai multe incendii sunt provocate de manifestanti - UPDATE

Autoritatile americane au trimis Garda Nationala pentru a contracara violentele din Minneapolis, dupa doua nopti de confruntari intre fortele de ordine si protestatari ca urmare a mortii unui barbat de culoare neinarmat aflat in custodia politiei, relateaza BBC si AFP. VIDEO Jurnalisti CNN, arestati in timp ce relatau in direct despre protestele din Minneapolis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )