Libnet.ro
UNICEF

23:31

Proteste violente inMinneapolis, ce condamna moartea luiGeorge Floyd, barbatul de culoare sufocat de politisti in timpul arestarii

Adevărul Adevărul,
Proteste violente inMinneapolis, ce condamna moartea luiGeorge Floyd, barbatul de culoare sufocat de politisti in timpul arestarii

Manifestatiile din Statele Unite au escaladat pentru a treia noapte de la moartea barbatului de culoare George Floyd, care si-a pierdut viata dupa ce un politist s-a urcat cu genunchiul peste gatul lui, impiedicandu-l sa respire. O cladire a fost incendiata in confruntarile dintre protestatari si fortele de ordine. continuă pe Adevărul

Proteste violente in SUA, dupa ce un politist a provocat moartea unui barbat de culoare. Se cere interventia Garzii Nationale (VIDEO)

Proteste violenteau izbucnit joi seara in Statele Unite, dupa ce revolta publica declansata de moartea lui George Floyd, un cetatean de culoare neinarmat, dupa ce a fost imobilizat de catre.

Politistul care l-a sufocat cu genunchiul pe George Floyd, un afro-american, a fost arestat. Acuzatii de rasism si proteste violente in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Politistul care l-a sugrumat cu piciorul pe afroamericanulGeorge Floyd, in timp ce il aresta, a fost incarceratsi acuzat de crima. Ofiterul a fost identificat pe baza filmarii care il.

Proteste violente in Statele Unite ale Americii

La doua zile de la moartea unui barbat afro-american care a fost ucis prin sugrumare de un politist, protestatari furiosi au iesit in strada in minim 5 orase ale Statelor Unite ale Americii, relateaza CNN. com.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )