Libnet.ro
UNICEF

01:05

Protestele din Iran si criza de competenta. Cum se poate salva regimul de la Teheran

Adevărul Adevărul,
Protestele din Iran si criza de competenta. Cum se poate salva regimul de la Teheran

In ultimele zile, mii de iranieni au iesit pe strazi pentru a protesta fata de tentativele initiale ale regimului de la Teheran de a nu-si asuma responsabilitatea pentru doborarea avionului ucrainean cu 176 de oameni de bord, langa capitala tarii. continuă pe Adevărul

TRUMP DESPRE PROTESTELE DIN IRAN: Nu poate exista un alt masacru al protestatarilor pasnici

Presedintele american Donald Trump a scris pe Twitter ca, impreuna cu administratia sa, urmareste indeaproape protestele izbucnite in Iran dupa ce Guvernul a recunoscut ca armata a doborat din greseala avionul ucrainean cu 176 de pasageri la bord.

Creste numarul disidentilor din Iran. Cea mai populara actrita iraniana critica virulent regimul de la Teheran: Nu suntem cetateni, ci captivi

Se intetesc vocile critice la adresa regimului teocratic de la Teheran. Dupa ce cateva mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de desfasurarea evenimentelor din Iran, a venit randul.

Digisport - Lovitura pentru regimul de la Teheran: Nadia din Iran a fugit din tara! Sunt una dintre milioanele de femei oprimate!

Kimia Alizadeh, singura sportiva din Iran medaliata la Jocurile Olimpice, a anuntat ca a parasit definitiv tara si s-a mutat in Europa. Ea si-a motivat decizia prin ipocrizia si minciunile sistemului de la Teheran, care foloseste sportivii in scopuri politice.

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului ucrainean

Corpul Gardienilor Revolutiei din Iran anunta ca isi asuma responsabilitatea totala pentru doborarea avionului companiei Ukraine International Airlines, la bordul caruia se aflau 176 de persoane,.

VIDEO Fortele de ordine din Iran au tras cu munitie de razboi in protestatari. Manifestatiile continua pentru a treia zi consecutiv

Fortele de ordine iraniene au tras cu munitie de razboi si gaze lacrimogene in manifestantii care s-au strans duminica la Teheran pentru a protesta fata de doborarea unui avion de pasageri, potrivit unor inregistrari postate pe retelele de socializare si verificate de Associated Press. in acelasi timp, oamenii continua luni protestele, pentru a treia zi consecutiv in capitala.

Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Fiul unui lider al miscarii verzi a fost arestat luni, la doua zile dupa ce tatal sau a cerut ayatollahului Ali Khameneni sa se retraga de la conducerea Iranului ca urmare a modului in care a gestionat criza provocata de doborarea unui avion de pasageri.

SONICWALL: Activitatea gruparilor cibernetice din Iran si Orientul Mijlociu s-a intensificat

SonicWall avertizeaza asupra intensificarii activitatii cibernetice periculoase, originara din zona Orientului Mijlociu. in doar o saptamana, a identificat aparitia si raspandirea troianului ZeroClear, informeaza un comunicat de presa remis Redactiei noastre.

Protestele din Teheran: Politia a primit consemnul de retinere

Seful politiei din Teheran a declarat luni ca a primit consemnul de retinere in fata manifestatiilor de furie impotriva autoritatilor, care au inceput sambata seara, dupa ce Iranul a recunoscut ca a doborat din greseala un avion civil ucrainean, scrie AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )