Libnet.ro
UNICEF

06:15

Protestele din Turcia. Fortele de ordine i-au dispersat pe protestatari cu gaze lacrimogene

Antena3 Antena3,
Protestele din Turcia. Fortele de ordine i-au dispersat pe protestatari cu gaze lacrimogene

Fortele de ordine din Turcia au utilizat, luni dupa-amiaza, gaze lacrimogene pentru a dispersa aproximativ 1. 000 de manifestanti reuniti la Ankara, informeaza AFP. Aceasta este cea de-a patra zi a miscarii de. continuă pe Antena3

Protestele din Turcia continua: Manifestantii cer plecarea premierului Recep Tayyip Erdogan

Protestele din Turcia continua si luni, mii de oameni manifestand impotriva cabinetului condus de Recep Tayyip Erdogan, potrivit BBC. Protestatarii au avut noi ciocniri cu fortele de ordine, in cartierul Besiktas.

Erdogan a acuzat un corespondent Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a acuzat un corespondent al agentiei Reuters ca transmite informatii false despre protestele din Turcia. Nu-mi spuneti ca intreaga societate turca sustine protestele, nu.

Presa turca: Protestele din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Erdogan

Protestele violente din Turcia reprezinta prima infrangere publica a premierului Recep Tayyip Erdogan, care se credea atotputernic, dar a fost invins de propriul popor, comenteaza publicatia Hurriyet. Pe.

PROTESTELE DIN TURCIA: Mii de manifestanti sarbatoresc retragerea fortelor de ordine din Piata Taksim

Mii de manifestanti si-au serbat victoria la Istanbul, in noaptea de sambata spre duminica, dupa retragerea politiei din Piata Taksim, la ordinul premierului turc Recep Tayyip Erdogan, relateaza AFP, conform.

Protestele din Turcia s-au diminuat, dar raman zeci de raniti si 1.000 de persoane retinute

Protestele de la Istanbul si din alte orase turce par sa se fi diminuat duminica, bilantul fiind de 79 de raniti si aproximativ 1. 000 de persoane retinute, scrie Mediafax .

Protestele din Turcia iau prin surprindere Uniunea Europeana, care respinge, prudenta, ideea unei primavari turcesti

Brusca izbucnire a furiei antiguvernamentale in Turcia a luat prin surprindere tarile europene, care au cerut Ankarei sa dea dovada de retinere si sa recurga la dialog, asteptand sa vada daca aceasta tara va fi la randul ei atinsa de febra ce destabilizeaza Orientul Mijlociu, scrie AFP.

Protestele din Turcia iau prin surprindere Uniunea Europeana, care respinge, prudenta, ideea unei primaveri turcesti

Brusca izbucnire a furiei antiguvernamentale in Turcia a luat prin surprindere tarile europene, care au cerut Ankarei sa dea dovada de retinere si sa recurga la dialog, asteptand sa vada daca aceasta tara va fi la randul ei atinsa de febra ce destabilizeaza Orientul Mijlociu, scrie AFP.

Protestele din Turcia, in imagini

Protestele din Turcia, declansate sambata in Piata Taksim din centrul Istanbului, s-au extins si peste 60 de orase. Mai bine de 1. 700 de oameni au fost retinuti de fortele de ordine in primele trei zile de manifestatii, iscate pe fondul unui protest ecologist sustinut impotriva construirii unui mall in Piata Taksim.

Mihai Gadea pe Facebook: Cred ca stiti de situatia din Turcia, la fel de bine poate sa fie in Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 a comentat, duminica seara, pe pagina sa de Facebook, protestele din Turcia, adresand intrebarea Poate un sistem mafiot sa invinga un popor? Cred ca stiti despre situatia din Turcia, dar la fel de bine poate sa fie si Romania. Ati iesi in strada pentru cauza voastra?.

Recep Tayyip Erdogan apreciaza ca situatia din Turcia se va calma.

Premierul Turciei, Recep Tayyip Erdogan, confruntat cu un val de contestare populara, apreciaza ca situatia se va calma, informeaza AFP, citat de Mediafax. Situatia este pe cale sa se calmeze. Problemele se vor rezolva, a declarat Edrogan la Rabat. Mii de manifestanti au ocupat din nou, luni dupa-amiaza, Piata Taksim din Istanbul, fortele de ordine intervenind cu gaze lacrimogene si tunuri cu apa. Piata Taksim, situata in centrul metropolei turce, fusese abandonata sambata seara, dupa .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )