Libnet.ro
UNICEF

06:00

Protestele violente continua in Statele Unite. Cel putin 40 de orase au impus restrictii de circulatie

Antena3 Antena3,
Protestele violente continua in Statele Unite. Cel putin 40 de orase au impus restrictii de circulatie

Confruntarile violente dintre protestatari si fortele de ordine continua pentru a sasea zi in Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare in varsta de 46 de ani ucis de un ofiter de politie din orasul american, potrivit CNN. continuă pe Antena3

SUA, moartea lui George Floyd: Protestele violente continua in mai multe orase Politia actioneaza Stare de alerta, arestari si restrictii de circulatie

Proteste violente au loc in zeci de orase din Statele Unite, dupa moartea lui George Floyd. Presedintele Donald Trump a transmis o serie de mesaje prin Twitter prin care s-a declarat alaturi de familia victimei si de cei care protesteaza pasnic, dar a condamnat violentele. De asemenea, in mai multe orase a fost instituita starea de alerta pentru 24 de ore. ------------20:33 VIDEO Proteste Black Lives Matter in Londra, Berlin, Toronto si Copenhaga dupa moartea lui George Floyd 19:00 VIDEO Fortele de ordine din SUA au atacat in mod intentionat jurnalistii pe parcursul protestelor din ultimele zile Bellingcat) 18:31 Barbat gasit mort in apropierea unei masini arse la Minneapolis.

Proteste violente in Statele Unite ale Americii

La doua zile de la moartea unui barbat afro-american care a fost ucis prin sugrumare de un politist, protestatari furiosi au iesit in strada in minim 5 orase ale Statelor Unite ale Americii, relateaza CNN. com.

Politistul care l-a sufocat cu genunchiul pe George Floyd, un afro-american, a fost arestat. Acuzatii de rasism si proteste violente in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Politistul care l-a sugrumat cu piciorul pe afroamericanulGeorge Floyd, in timp ce il aresta, a fost incarceratsi acuzat de crima. Ofiterul a fost identificat pe baza filmarii care il.

Proteste violente in Statele Unite. O sectie de politie a fost incendiata, iar jafurile au ajuns la ordinea zilei

Sute de oameni au dat foc unei sectii de politie si unei alte cladiri din Minneapolis, in semn de protest fata de uciderea unui barbat de culoare, de catre fortele de ordine. Din cauza tulburarilor sociale, guvernatorul statului Minnesota a declarat stare de urgenta.

Cel mai mare avion comercial electric din lume a efectuat zborul sau inaugural in aceasta saptamana, in Statele Unite

Cel mai mare avion comercial in totalitate electric a finalizat in aceasta saptamana zborul su inaugural, in Sttele Unite, relateza Reuters.

Statele Unite: Seful ONU solicita investigarea violentei politiei

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, considera ca, in cazul in care protestele vor avea loc in mod pasnic, violenta politieneasca trebuie investigata in Statele Unite ca in orice alta tara, declarat luni purtatorul de cuvant al acestuia, potrivit AFP.

FOTOGALERIE Protestele din Statele Unite generate de moartea lui George Floyd, in 15 imagini

Scene de violenta urbana, manifestanti loviti de politie, ziaristi arestati in timp ce isi faceau meseria, politisti atacati cu sticle si pietre, masini incendiate, magazine jefuite. Imaginile revoltelor din acest week-end din Statele Unite au facut inconjurul lumii.

Statele Unite anunta din nou peste 1.000 de decese de covid-19 intr-o zi

Statele Unite au inregistrat 1. 225 de noi decese din cauza coronavirusului in ultimele 24 de ore, potrivit Universitatii Johns Hopkins, scrie AFP.

Statele Unite au aprobat vanzarea a 84 de rachete Patriot catre Kuweit

Statele Unite au anuntat joi aprobarea vanzarii a 84 de rachete Patriot de ultima generatie , precum si a unui set de echipamente destinate modernizarii sistemelor anti-racheta,catre Kuweit, pentru o suma totala de 1. 4 miliarde de dolari, informeaza AFP care citeaza Pentagonul.

Situatia escaladeaza in Statele Unite! O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politie

O jurnalista a orbit pe viata, dupa ce a fost atacata de politia din Statele Unite. Zeci de reporteri au fost raniti, in ciuda faptului ca s-au legitimat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )