Libnet.ro
UNICEF

08:30

O provocare de pe TikTok a dus la moartea unei fete de 10 ani

Adevărul Adevărul,
O provocare de pe TikTok a dus la moartea unei fete de 10 ani

O fetita din Italia a murit asfixiata dupa ce a incercat sa faca o provocare de pe TikTok, denumita blackout challenge. continuă pe Adevărul

O fetita de 10 ani a murit sufocata, in urma unei provocari pe TikTok

Antonella, in varsta de 10 ani, din Italia, a murit dupa ce participat la provocarea blackout challenge de pe TikTok. Ea si-a pus o centura la gat cu scopul de a ramane fara respiratie cat mai mult timp, in timp ce se inregistra cu telefonul sau mobil.

Radiografia dezastrului industriei energetice romanesti in 10 ani

Pe ansambu productia de energie securitara a scazut cu 6,6 TW in decurs de 10 ani, ceea ce inseamna 17,2%. Tragedia din ultimul an este la productia pe carbune: avem o scadere de 26%. Nu mai avem energie securitara, suntem vulnerabili oricarui dezechilibru de productie datorita regenerabilelor si supusi riscului de a avea o pana nationala de curent blackout. S-a intamplat pe 8 ianuarie 2020 si se mai poate intampla si maine!.

Cum arata acum solistul de la Bosquito. Cantaretul s-a schimbat radical in ultimii 10 ani

Cine nu a dansat pe ritmurile latino cantate de Bosquito, macar odata. Radu Almasan si trupa sa, au facut istorie in muzica romaneasca, prin prospetimea si soundul lor inconfundabil. Au trecut mai bine de 20 ani de la debutul lui Radu Almasan si trupa Bosquito. Multe lucruri s-au schimbat in viata fiecaruia, iar altele au .

BAT ROMANIA: Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in contextul celui mai scazut nivel al contrabandei din ultimii 10 ani

Eforturile extinse de securizare a granitelor, dublate si de masurile de siguranta suplimentare generate de pandemia de Coronavirus, au dus la o scadere istorica a volumului pietei negre a tigaretelor din Romania in 2020, pana la un nivel mediu de sub 10% din piata totala. Valoarea de piata a tigaretelor de contrabanda capturate de autoritatile romane anul trecut se ridica la peste 64 de milioane de lei, conform datelor centralizate pe www. stopcontrabanda. ro, se arata intr-un comunicat remis de British America Tabaccon Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )