Libnet.ro
UNICEF

12:45

BAT ROMANIA: Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in contextul celui mai scazut nivel al contrabandei din ultimii 10 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BAT ROMANIA: Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in contextul celui mai scazut nivel al contrabandei din ultimii 10 ani

Eforturile extinse de securizare a granitelor, dublate si de masurile de siguranta suplimentare generate de pandemia de Coronavirus, au dus la o scadere istorica a volumului pietei negre a tigaretelor din Romania in 2020, pana la un nivel mediu de sub 10% din piata totala. Valoarea de piata a tigaretelor de contrabanda capturate de autoritatile romane anul trecut se ridica la peste 64 de milioane de lei, conform datelor centralizate pe www. stopcontrabanda. ro, se arata intr-un comunicat remis de British America Tabaccon Romania. continuă pe Ziarul Bursa

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020, in contextul celui mai scazut nivel al contrabandei din ultimii 10 ani

Stop Contrabanda: Peste 111 de milioane de tigarete de contrabanda capturate de autoritati in 2020Eforturile extinse de securizare a granitelor, dublate si de masurile de siguranta suplimentare generate de pandemia de Coronavirus, au dus la o scadere istorica a volumului pietei negre a tigaretelor din Romania in 2020, pana la un nivel mediu de sub 10% din piata totala. Valoarea de piata a tigaretelor de contrabanda capturate de autoritatile romane anul trecut se ridica la peste 64 de milioane de lei, conform datelor centralizate pe www. stopcontrabanda. ro.

Meteo ianuarie. Cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din 2021

Meteo februarie 2021. Meteorologii ANM au anuntat cum va fi vremea in Romania, dupa cea mai geroasa noapte din acest an. e se intampla cu temperaturile, cititi in articolul de mai jos. Meteo Februarie 2021. Cum va fi vremea in utmatoarea luna. Unde sunt anuntate ploi in exces Meteo ianuarie. Meteorologi Administratiei Nationale de Meteorologie .

Raed Arafat: Orice persoana vaccinata, pe langa ca se protejeaza, ea duce incet, incet la limitarea raspandirii virusului. Cu cat avem mai multi vaccinati, cu atat este mai bine (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost invitatul lui Tudor Musat, marti seara, pe B1 TV, context in care a facut mai multe precizari despre derularea campaniei.

Sedinta la Palatul Cotroceni: Premierul Florin Citu si mai multi ministi, chemati la discutii de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a convocat joi o sedinta, la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului. La discutiile programate la ora 14. 30 vor particopa premierul Florin Citu, viceprim-ministrul Dan.

Cum arata cea mai lunga limuzina din lume. in spate are un heliport ce tine loc si de teren de golf

Nu multi stiu asta, dar cea mai lunga limuzina din lume avea o lungime de 30,5 metri. Mai mult, Visul american cum era numit automobilul, avea 24 de roti, un jacuzzi, piscina, pat cu apa si chiar si un heliport. Cum arata cea mai lunga limuzina din lume Celebra limuzina de culoare alba, a fost .

Horoscop 2021. Asta e cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Ce se va intampla

Din capul locului e bine sa stii ce luna din an iti va aduce cele mai multe vesti bune, liniste, pasi in cariera si relaxare. Cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie. Horoscop 2021: cea mai buna luna din an pentru fiecare zodie Berbec Aprilie este vestitorul tau de bine. Este o luna .

Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria fotbalului

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a devenit oficial cel mai bun marcator din istoria fotbalulu.

Dorian Popa, mana larga. Pe ce a dat 35.000 de euro: Cea mai mare greseala din viata mea

Dorian Popa a ajuns la un nivel care ii permite sa faca arogante. Casa de lux, masini scumpe, haine de ultima moda si accesorii in acelasi ton. Si daca aceste cheltuieli erau povestite fanilor dinainte ca acestea sa se intample, cea mai recenta, insa, a luat prin surprindere pe toata lumea. Dorian Popa, o noua .

Topul celor mai puternice companii din lume

Clasamentul anual Forbes Global al celor mai mari 2. 000 de companii din lume arata ca, anul trecut, nu toate societatile au fost afectate de pandemia de Covid-19, iar cei mai mari jucatori din comertul electronic - inclusiv Amazon, Alibaba si Walmart - au avut incasari foarte mari datorita cresterii cumparaturilor online. Prezentam in continuare detalii despre cele mai puternice companii din lume, aproape neafectate de criza economica pe care noul coronavirus a provocat-o.

Mai multe spitale din Polonia au suspendat vaccinarile dupa ce au primit doar jumatate din dozele programate

Mai multe spitale din Polonia au raportat ieri ca au suspendat vaccinarile dupa ce nu au primit dozele programate, relateaza Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )