Libnet.ro
UNICEF

22:45

Provocarile importante ce stau in fata guvernului Orban in anul 2020

Adevărul Adevărul,
Provocarile importante ce stau in fata guvernului Orban in anul 2020

Mari asteptari de la guvernul Orban in anul care a inceput. Unele cu adevarat importante, esentiale, altele cu miza mai mica dar cu potential de risc si instabilitate foarte mare. Este nevoie de multa inteligenta si intelepciune politica pentru a le alege pe primele in efortul guvernamental. Ma astept la calm si realism din partea presedintelui Iohannis si a premierului Orban, pentru a nu ridica false mize si asteptari in anul 2020. continuă pe Adevărul

Astrologul Mariana Cojocaru: Anul 2020 va fi influentat de 6 eclipse - premisele nu sunt tocmai roz!

Astrologul Mariana Cojocaru a afirmat, miercuri, la Antena 3, ca anul 2020 va fi unul destul de agitat pentru ca va fi marcat de nu mai putin de 6 eclipse.

Anul 2020 intre cresteri si inghetari de venituri: ce se intampla cu pensiile si salariile

Anul 2020 vine cu cresteri de salarii si pensii, pe de o parte, dar si cu majorari de taxe, de pe alta parte. Adevarul a trecut in revista principalele masuri adoptate sau pe cale sa fie adoptate, care vor afecta traiul zilnic al romanilor in anul care tocmai incepe.

HOROSCOP. Numerologul Romeo Popescu: Previziuni complete pentru anul 2020, in functie de cifra de destin

HOROSCOPNumerologul Romeo Popescu a prezentat, joi, la Antena 3, previziunile pentru anul 2020, in functie de cifra de destin.

NUMEROLOGUL ROMEO POPESCU. Previziuni complete pentru anul 2020, in functie de cifra de destin

Numerologul Romeo Popescu a prezentat, joi, la Antena 3, previziunile pentru anul 2020, in functie de cifra de destin.

Ce schimbari ale Codului Rutier aduce anul 2020: Soferii vor trebui sa aiba cel putin 10 clase si vor face controale medicale mai dese

In anul 2020 vor intra in vigoare mai multe schimbari ale Codului Rutier, intre acestea numarandu-se necesitatea ca cei care vor sa obtina permis de conducere sa aiba cel putin 10 clase, dar si obligativitatea ca persoanele in varsta sa faca controale medicale mai des, scrie Mediafax.

Gabriela Firea, un nou atac la adresa Guvernului Orban: Trateaza Capitala ca pe ruda straina si demna de blamat

La o zi dupa ce s-a plans ca premierul Ludovic Orban refuza sa o primeasca in audienta, primarul Capitalei, Gabriela Firea, lanseaza un nou atac la adresa Guvernului. Ea sustine ca Executivul trateaza Bucurestiul ca pe ruda straina si demna de blamat. Poate vom avea si noi, vreodata, un premier bucurestean sau stabilit de 30 de ani in Bucuresti, care sa inteleaga complexitatea si nevoia de modernizare, a scris Firea, joi, pe Facebook.

Ce trebuie sa mananci neaparat in noaptea de Revelion ca sa ai noroc tot anul 2020

La romani, masa festiva din noaptea de Anul Nou capata o valoare aproape ritualica, pentru cei care mai cred inca in superstitii, fie ele si alimentare. Romanii au devenit superstitiosi si cand vine vorba despre mancarea de la masa de Revelion. Ca sa aiba parte de noroc in anul care vine, multi tin cont de .

HOROSCOP prima saptamana din anul 2020: Zodiile care vor avea un inceput de an grozav

Saptamana 30 decembrie 2019 - 5 ianuarie 2020 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii.

Previziunile Babei Vanga. Ce ne asteapta in anul 2020

Baba Vanga a sustinut ca in 2020 se vor produce cutremure si tsunami devastatoare in Indonezia, Japonia, India, Pakistan si China. in ceea ce priveste situatia Europei, baba Vanga a prezis un colaps economic .

HOROSCOPUL pentru zodia PESTI, in anul 2020, prezentat de Alina Badic, alaturi de Valeriu Panoiu (VIDEO)

Alina Badic a prezentat, in editia speciala din 31 decembrie a emisiunii 360 de grade, alaturi de astrologul Valeriu Panoiu, previziunile astrale pentru anul 2020. Cum arata harta astrala a anului 2020?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )