Libnet.ro
UNICEF

21:15

PSD ii acuza pe liberali de minciuna in mai multe declaratii: PNL minte pur si simplu

Antena3 Antena3,
PSD ii acuza pe liberali de minciuna in mai multe declaratii: PNL minte pur si simplu

PSD sustine, luni seara, intr-o postare pe Facebook, ca liberalii mint in mai multe declaratii, una dintre ele fiind legata de producerea unor efecte negative in economie si in societate, prin contestarea la CCR a modificarilor la OUB 1142018. continuă pe Antena3

Alerta de ultima ora la Paris. Mai multe persoane au fost ranite de un atacator inarmat

Clipe de teroare, in Paris, dupa ce mai multe persoane au fost ranite de catre un atacator inarmat. Barbatul suspectat ca a ranit mai multe persoane a fost impuscat mortal de catre politie, dupa cum au anuntat si oficialii francezi. Momentele de panica s-au petrecut in jurul orelor dupa-amiezii de vineri, pe 3 ianuarie. Alerta .

Victimele depresiei la Iasi. O tanara a baut antigel, iar un barbat a inghitit mai multe pastile

Cazurile persoanelor care au vrut sa-si puna capat zilelor a crescut la sfarsitul anului trecut si inceputul anului in curs. O tanara de 21 de ani din Iasi a inghitit circa 200 de mililitri de antigel, iar un barbat a ajuns la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi dupa ce a luat mai multe pastile.

Plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures

Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP) Brasov a anuntat, duminica, ca va va depune plangere la Politie, dupa ce mai multe indicatoare in limba maghiara au fost vandalizate in judetele Harghita si Mures. Este vorba despre denumirea in limba maghiara a oraselor Miercurea Ciuc si Odorheiul Secuiesc, din Harghita, dar si a localitatii Trei Sate din judetul Mures.

Tottenham a ramas fara marea sa vedeta. Harry Kane a suferit o ruptura la coapsa stanga si va lipsi mai multe saptamani

Atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, a suferit o ruptura la coapsa stanga si va fi indisponibil mai multe saptamani, transmite news. ro. Kane s-a accidentat la meciul cu Southampton, pierdut de Tottenham,.

Nicusor Dan, dupa ce instanta a declarat ca autorizatia de construire data de Gabriela Firea pentru blocurile din Kiseleff este ilegala: Avem mai multe procese decat toti prefectii din Romania (VIDEO)

Asociatia Salvati Bucurestiul are mai multe procese decat toti prefectii din Romania in ceea ce priveste autorizatiile de construire, a afirmat deputatul independent Nicusor Dan, candidat la Primaria.

Harry Kane va fi indisponibil mai multe saptamani Englezul are ruptura la coapsa stanga

Atacantul echipei Tottenham, Harry Kane, a suferit o ruptura la coapsa stanga si va fi indisponibil mai multe saptamani.

Mai multe proteste au izbuncit in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului Qasem Soleimani, la nici 24 de ore dupa ce Liderul Suprem iranian il luase peste picior pe Donald Trump (FOTO, VIDEO)

Mai multe demonstrantii au inceput in Siria, Irak si Iran cu ocazia uciderii generalului iranian Qasem Soleimani, o parte a protestatarilor caracterizandu-l drept erou, in timp ce altii sarbatorind uciderea.

Mai multe persoane injunghiate pe strada, in apropiere de Paris

Politia franceza a neutralizat cu focuri de arma un barbat care a atacat cu un cutit mai multe persoane intr-un parc din localitatea Villejuif, in apropiere de Paris, relateaza agentiile internationale de presa.

PSD: PNL minte pur si simplu cand acuza PSD ca prin contestarea modificarilor la OUG 114 s-ar produce efecte negative

PSD sustine, luni seara, ca PNL minte in mai multe declaratii, una dintre ele fiind legata de producerea unor efecte negative in economie si in societate, prin contestarea la CCR a modificarilor la OUB 1142018.

Mai multe sate din Tara Hategului trec la reteaua de gaz metan. Investitie de peste 9 milioane de lei

Gospodariile mai multor sate din Tara Hategului vor putea fi bransate la reteaua de gaze naturale. Investitia este estimata la peste 9 milioane de lei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )