Libnet.ro
UNICEF

11:45

PSD, acuzatii grave la adresa unui secretar de stat la Interne. A fost sesizata Politia

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii grave la adresa unui secretar de stat la Interne. A fost sesizata Politia

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Judetean de Politie Vrancea dupa ce l-au identificat pe secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne Norocel Pompiliu Stroe in fata unei sectii de votare din comuna Suraia. continuă pe Antena3

Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela: Vrea vicierea rezultatului

Dupa ce Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a iesit intr-o conferinta de presa ca sa anunte masurile dispuse pentru ziua alegerilor locale, social democratii l-au acuzat de indata ca acesta incalca legea si ca actiunile sale au ca scop vicierea rezultatului alegerilor. Alegeri locale 2020. PSD, acuzatii grave la adresa lui Marcel Vela Amintim ca .

Neglijenta in serviciu la Tulcea. Acuzatii grave la adresa unui memebru al biroului electoral al unei sectii de votare

Duminica, 27 septembrie, poloitistii din Tulcea au demarat o serie de cercetari, in cazul unui membru al biroului electoral al unei sectii de votare. Barbatul este acuzat de savarsirea infractiunii de ne.

Florin Zamfirescu, acuzatii grave: Au dus-o la un spital si a murit. Si gata, COVID-19

Florin Zamfirescu, unul din cei mai importanti actori ai generatiei sale, trece prin momente grele in aceasta perioada de pandemie. Declaratiile sale de astazi, de la Antena 3, au socat o lume-ntreaga prin duritate si prin dramatismul celor relatate. Florin Zamfirescu, acuzatii grave Actorul Florin Zamfirescu a fost invitat astazi la emisiunea Obiectiv, de la .

PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

PSD a lansat o serie de acuzatii, intr-o postare pe Facebook, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care a spus ca este primul care incalca legea organizarii alegerilor locale.

Actorul Florin Zamfirescu, acuzatii grave dupa moartea soacrei sale in plina pandemie de coronavirus: Au omorat-o si au trantit-o pe scarile unui spital

Florin Zamfirescu face acuzatii socante dupa ce si-a pierdut soacra care s-a stins din viata in plina pandemie, potrivit spynews. ro. Actorul a declarat ca femeia ar fi fost omorata dupa ce a fost luata.

Mohammad Murad, candidat la Primaria Mangalia, acuzatii grave: Este o comanda de la varf!

Mohammad Murad, candidat independent la Primaria Mangalia si patron al unui lant hotelier, a venit cu explicatii prin intermediul unui clip video, dupa ce a fost implicat, duminica, intr-un urias scandal cu Politia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )