Libnet.ro
UNICEF

18:45

PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii pentru ministrul-candidat Marcel Vela: Vorbeste cu mult tupeu si nesimtire tocmai de alegeri

PSD a lansat o serie de acuzatii, intr-o postare pe Facebook, la adresa ministrului de Interne, Marcel Vela, despre care a spus ca este primul care incalca legea organizarii alegerilor locale. continuă pe Antena3

REACTIA PSD IN URMA DECLARATIEI LUI MARCEL VELA: Este clar ca toate actiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor

Reactia PSD dupa ce ministrul Marcel Vela a anuntat masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica: social-democratii sustin ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

PSD il acuza pe Marcel Vela ca vrea sa vicieze rezutatul alegerilor de duminica: Legea nu exista pentru Vela!

PSD reactioneaza dupa ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la locale, a anuntat intr-o declaratie de presa masuri pentru buna desfasurare a alegerilor de duminica, social-democratii sustinand ca legea nu exista pentru Vela si ca este clar ca toate actiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului.

Marcel Vela a anuntat masuri speciale in ziua alegerilor locale Avertismentul lui Bogdan Despescu pentru cei care au solicitat vize in scop electoral (VIDEO)

Ministerul de Interne a anuntat, sambata, masuri speciale pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a alegerilor locale de duminica, 27 septembrie. Ministrul Marcel Vela a precizat ca, in ziua.

Marcel Vela anunta masuri speciale pentru alegerile locale

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anuntat, sambata, ca pentru alegerile locale s-a dispus.

MARCEL VELA : La aceste alegeri am dispus constituirea unor zone de interventie in toate judetele tarii

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat chestor-sef de politie Bogdan Despescu au sustinut astazi o declaratie de presa, la ora 18,00, la sediul MAI.

Biroul de inmatriculari auto din Barlad functioneaza din nou, gratie efortului primarului Dumitru Boros si asumarii hotararii de catre actualul ministru al internelor, Marcel Vela

Vesti bune pentru barladeni din parteaPrimariei. O noua reusita a edilului Dumitru Boros. Biroul de inmatriculari auto functioneaza din nou. Gratie efortului primarului Dumitru Boros si.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )