Libnet.ro
UNICEF

06:30

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

Antena3 Antena3,
PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. continuă pe Antena3

PSD: Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii

Social-democratii au precizat ca Guvernul Citu pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii si ca nu le-au ajuns liberalilor cat au furat din imprumuturile uriase de 30 de miliarde de euro, facute anul trecut.

Guvernul vrea sa reporneasca listarea companiilor romanesti. Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii

Guvernul vrea sa abroge legea initiata de PSD prin care sunt blocate timp de doi ani vanzarile de participatii si listarile companiilor de stat, un proiect de lege in acest sens fiind lansat de Ministerul Economiei.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

Marcel Ciolacu: Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii! Vrea sa vanda pe nimic! cele mai puternice si mai rentabile companii de stat!

Marcel Ciolacu a anuntat ca social-democratii se vor opune cu toate fortele proiectului premierului Florin Citu de abrogare a Legii initiate si votate de PSD anul trecut privind neinstrainarea.

Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a declarat ca Guvernul Citu trebuie sa aplice legea, dupa ce CCR a decis ca marirea punctului de pensie cu 40% este constitutionala, si sa majoreze pensiile, nu sa se planga toata ziua ca nu are bani, in timp ce se imprumuta masiv.

Gabriela Firea: Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri

Gabriela Firea a avut o prima reactie, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca majorarea cu 40 de procente a pensiilor este constitutionala. Asta inseamna ca Guvernul este obligat acum sa gaseasca o modalitate de majorare in acest sens. Guvernul Citu trebuie sa aplice legea si sa mareasca pensiile parintilor si bunicilor nostri, a spus Gabriela Firea.

VALENTIN TATARU, ING BANK: Romania va iesi in evidenta anul acesta cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar

Romania va iesi in evidenta, in 2021, cu cel mai slab ritm de reducere a deficitului bugetar din regiune, scrie Valentin Tataru, economist-sef la ING Bank Romania, intr-o nota de cercetare. Bugetul la care Guvernul inca lucreaza este construit pe un deficit bugetar de circa 7% din PIB, care vine dupa un deficit estimat de circa 9% din PIB in 2020. Tataru subliniaza drept cauza pentru deficitul bugetar inca mare din acest an natura mai degraba structurala a deficitelor tarii noastre.

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )