Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Online Sport Online Sport,
Pochettino, cel mai bine platit antrenor din istoria lui PSG

Mauricio Pochettino este antrenorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului Paris Saint-Germain, informeaza publicatia franceza LEquipe. continuă pe Online Sport

127 de ani de la nasterea Ecaterinei Teodoroiu. Eroina de la Jiu a avut o poveste de viata remarcabila si ramane una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria Romaniei

In 14 ianuarie 1894, in comuna Vladeni, judetul Gorj, se nastea cea care avea sa devina una dintre cele mai mari personalitati militare din istoria nationala, o personalitate al carui nume se confunda cu lu.

Cel mai lung tunel subacvatic din lume se construieste in Europa

Dupa mai bine de un deceniu de planificare, au inceput lucrarile la cel mai lung tunel din lume. Coborand pana la 40 de metri sub Marea Baltica, tunelul Fehmarnbelt va face legatura dintre Danemarca si Germania, reducand timpul calatoriei odata cu inaugurarea lui planificata in 2029.

Coronavirus China: Cel mai mare bilant zilnic din ultimele 10 luni si primul deces de dupa luna mai

China a raportat cel mai mare bilant zilnic de cazuri de Covid-19 din ultimele 10 luni, in conditiile in care numarul de infectii din provincia Heilongjiang nord-vest) s-a triplat, situatie care subliniaza pericolul pe care il prezinta epidemia in contextul in care urmeaza o sarbatoare nationala majora, in care calatoresc, de obicei, sute de milioane de oameni, transmite Reuters.

Rusia va deveni cel mai mare exportator de grau din lume

Rusia va deveni cel mai mare exportator global de grau, in pofida introducerii unei taxe la exporturile de grau, precum si a unei cote la exporturile de cereale, se arata intr-o estimare realizata de Departamentul American al Agriculturii USDA), informeaza site-ul rt. com, citat de Agerpres.

Cel mai rapid ecran de laptop din lume: de ce sunt speciale aceste laptopuri ASUS

ASUS se lauda cu cel mai rapid ecran de laptop din lume. Iata despre ce e vorba. ASUS Republic of Gamers ROG) a anuntat modelele Strix SCAR 15 si Strix SCAR 17, laptopuri de gaming premium.

PSD, acuzatii: Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii. Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie

PSD acuza, intr-un mesaj postat pe o retea de socializare, ca Guvernul Citu pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii.

Marcel Ciolacu, acuzatii la Guvernul Citu: Nu le-a ajuns cat au furat in pandemie! Pun acum la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, acuza guvernul Citu ca pune la cale cel mai mare jaf din istoria moderna a tarii, spunand ca nu le-a ajuns cat au furat in pandemie.

in Italia a inceput unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, care include peste 330 de inculpati

In Italia a inceput, miercuri, unul dintre cele mai ample procese anti-mafia din istoria tarii, cu peste 330 de mafioti si asociati ai lor care acuzati de o serie fapte, intre care extorcare de bani, trafic de droguri si furt, transmite Reuters.

BURSA DE VALORI BUCURESTI ANUNTA RECORD DE TRANZACTIONARE IN 2020: Aproape 18,3 miliarde lei, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a anuntat astazi un record absolut de tranzactionare realizat in 2020, cand investitorii prezenti pe bursa romaneasca au tranzactionat instrumente financiare in valoare totala de 18,3 miliarde lei, echivalentul a 3,77 miliarde euro, cea mai ridicata valoare din istoria bursei romanesti, relateaza news. ro.

Donald Trump, primul presedinte din istoria SUA, pus de doua ori sub acuzare. Cum este numit de catre oficiali in acest moment

Donald Trump este presedintele care va ramane in istoria Statelor Unite ale Americii ca fiind primul presedinte pus de doua ori sub acuzare de catre Camera Reprezentantilor din Congresul american. Republicanului i s-au adus acuzatii cu privire la instigare la insurectie, in contextul protestelor violente lansate pe 6 ianuarie asupra Capitoliului. Donald Trump, considerat un .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )