Libnet.ro
UNICEF

08:45

PSD, ALDE si UDMR pregatesc o noua lovitura pentru Guvernul PNL: data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

Hotnews Hotnews,
 PSD, ALDE si UDMR pregatesc o noua lovitura pentru Guvernul PNL: data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament, si nu de Guvern cum prevede legislatia actuala. Un proiect de lege in acest sens a fost depus sub semnatura lui Marcel Ciolacu PSD), Calin Popescu Tariceanu ALDE) si Cseke Attila UDMR). continuă pe Hotnews

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament

PSD, ALDE si UDMR vor ca data alegerilor parlamentare sa fie stabilita de Parlament, nu de Guvern, asa cum prevede legea aflata in vigoare.

Gabi Firea a primit o noua lovitura. Ce se intampla acum in Bucuresti

Bucurestenii au ramas din nou fara autobuze electrice, dupa ce Primaria Generala a ratat o noua licitatie! Primaria Municipiului Bucuresti a anulat miercuri si a doua licitatie pentru achizitionarea a o suta de autobuze electrice, potrivit anuntului postat pe site-ul de licitatii publice. Primaria Capitalei a anulat din nou licitatia pentru achizitionarea de autobuze electrice .

Gigi Becali a primit o noua lovitura. Procesul pierdut in urma cu putin timp

Anul trecut, odata cu modificarile aprobate de FRF prin Comisia de profil, pe 3 iulie 2019 erau aprobate masurile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante in Campionatul National Liga 1. La vremea respectiva finantatorul FCSB nu s-a supus acestor reglementari, iar litigiul a fost transferat catre TAS Tribunalul Arbitral al .

Lovitura pentru Meghan Markle si Printul Harry. Anuntul trist in presa din Anglia

Viata fostilor Ducii de Sussex a ajuns sa nu mai cantareasca atat de greu in randul celor care, odinioara, erau interesati chiar si de cele mai mici detalii. S-ar putea spune chiar ca Printul Harry si Meghan Markle au ajuns la reduceri. De ce, aflati in paragrafele urmatoare. Lovitura pentru Meghan si Printul Harry Aceasta .

Revolut, o noua optiune pentru clienti. Ce trebuie sa afle romanii

Revolut a scos un nou produs pe piata, care are menirea de a-i responsabiliza pe copii, deoarece acesta este destinat lor. Cardul pentru cei mici trebuie sa fie comandat de unul dintre parintii copiilor sau un tutore legal, iar cei mici pot primi bani de parinti pentru indeplinirea anumitor sarcini. A aparut cardul Revolut Junior .

Lovitura pentru Guvern! Orban, Citu si Violeta Alexandru, dati in judecata de peste 7.000 de parinti

Peste 7. 000 de parinti ii dau in judecata pe premier, pe ministrul Muncii si pe cel al Finantelor pentru ca refuza dublarea alocatiilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )