Libnet.ro
UNICEF

11:00

PSD: Alegerile anticipate sunt cea mai mare farsa electorala postdecembrista

România Liberă România Liberă,
PSD: Alegerile anticipate sunt cea mai mare farsa electorala postdecembrista

Reprezentantii PSD afirma ca intentia PNL de a declansa alegeri anticipate inainte de 1 septembrie 2. continuă pe România Liberă

PSD: Intentia PNL privind declansarea anticipatelelor - cea mai mare farsa electorala

Social-democratii sustin ca alegerile anticipate reprezinta cea mai mare farsa electorala, prin care PNL incearca sa evite consecintele anularii majorarilor de pensii si salarii.

Ludovic Orban, anunt despre alegerile anticipate: Luam cea mai buna decizie pentru Romania

Premierul Ludovic Orban a declarat, dupa sedinta PNL, ca a existat o discutie si despre alegerile anticipate.

Cea mai mare bursa din India vrea sa se listeze

National Stock Exchange NSE), cea mai mare bursa de valori din India, s-a adresat in mod oficial autoritatii pietei nationale de capital Securities and Exchange Board of India) in vederea lansarii propriei oferte publice initiale, conform livemint. com.

Bouchard, cea mai mare victorie din ultima perioada: Ce a reusit canadianca ajunsa, candva, pe locul 5 WTA

Pana la revenirea Simonei Halep pe teren, saptamana viitoare, la Adelaide, in aceste zile, sunt in desfasurare trei turnee importante in circuitul WTA, la Auckland, Brisbane si Shenzhen.

Vanzarile din comertul cu amanuntul raman la 7% dupa 11 luni din 2019. Vanzarile de produse nealimentare au avut cea mai mare crestere

Vanzarile din comertul cu amanuntul -un indicator care aproximeaza consumul privat- au stagnat in decembrie la 7% dupa primele 11 luni ale anului trecut, acest ritm fiind in continuare unul peste potential. Potrivit datelor publicate marti de Institutul National de Statistica, dupa o crestere de 7,1% in perioada ianuarie- octombrie 2018, comertul en detail pare sa confirme incetinirea turatiilor, coborand foarte usor la 7% dupa 11 luni.

Bulgaria si Romania - tarile cu cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale

Preturile produselor la poarta fabricii au inregistrat, in luna noiembrie 2019 comparativ cu aceeasi perioada din 2018, o scadere de 1% in Uniunea Europeana UE) si un declin de 1,4% in zona euro, arata datele publicate ieri de Eurostat si preluate de Agerpres.

Business report: Ce a mai ramas din colosii industriali de pe timpul lui Ceausescu; Autorizatiile pentru constructia de locuinte au crescut; Productia de automobile a Germaniei, cea mai mare piata auto in Europa, a atins anul trecut cel mai scazut nivel

5 date economice pentru anii care vin Prognoza oficiala vs. cea a FMI. Prognoze foarte pesimiste. Ce se va intampla cu economia in 2020.

Iohannis: Orban este cea mai buna solutie de premier, fie plin, fie interimar Raspunsul sefului statului la intrebarea daca va fi prima optiune de premier si dupa alegeri

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este foarte multumit de felul in care Ludovic Orban isi face treaba ca premier, acesta fiind cea mai buna solutie. intrebat insa daca va fi prima sa optiune de premier, dupa alegerile anticipate sau la termen, Iohannis a evitat un raspuns transant: Daca aveti alta intrebare.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

Ion Cristoiu: Fara alegerile anticipate, PNL se duce la vale. Klaus Iohannis va face orice sa aiba loc

Ion Cristoiu a avut o prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis a spus ca Ludovic Orban trebuie sa-si dea demisia pentru a se ajunge la alegerile anticipate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )