Libnet.ro
UNICEF

11:15

PSD: Singura solutie rezonabila pentru Romania - social-democratii sa stranga o majoritate in jurul lui Rafila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Singura solutie rezonabila pentru Romania - social-democratii sa stranga o majoritate in jurul lui Rafila

PSD sustine ca singura solutie rezonabila pentru Romania este ca presedintele Iohannis sa nu mai ignore Constitutia si sa permita acestui partid sa stranga o majoritate in jurul profesorului Alexandru Rafila, propunerea social-democratilor pentru functia de premier. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Singura solutie rezonabila pentru Romania - social-democratii sa stranga o majoritate in jurul lui Rafila

PSD sustine ca singura solutie rezonabila pentru Romania este ca presedintele Iohannis sa nu mai ignore Constitutia si sa permita acestui partid sa stranga o majoritate in jurul profesorului Alexandru Rafila, propunerea social-democratilor pentru functia de premier, scrie Agerpres.

ADRIAN WIENER, USR: Primul palier al negocierilor - armonizarea intr-un program de guvernare pentru Romania urmatorilor ani

Senatorul USR Adrian Wiener afirma ca primul palier al negocierilor incepute astazi intre USR PLUS, PNL si UDMR pentru formarea unui nou guvern este armonizarea programelor electorale intr-un program de guvernare pentru Romania urmatorilor ani.

Adi Mutu, decizie radicala in privinta lui Ianis Hagi. Singura conditie ceruta pentru a il chema la U21

Adi Mutu a luat o decizie radicala in privinta lui Ianis Hagi. Briliantul a anuntat singura conditie ceruta pentru a il chema la nationala mica-U21. Care este aceasta conditie importanta, vedeti in randurile de mai jos. Adrian Mutu i-a pus conditii lui Ianis Hagi pentru a fi convocat la nationala mica-U21 Ianis Hagi a revenit .

Surpriza: cati romani detin in proprietate o locuinta. Cifra e ireala pentru Romania

Este surpriza mare dupa ce s-a aflat cati romani detin in proprietate o locuinta. Cifra este ireala pentru Romania, comparativ cu alte state. Romania, pe primul loc in Europa in ceea ce priveste numarul de proprietari de locuinte Este surpriza in Europa, dupa ce s-a aflat cati romani detin in proprietate o casa. De departe, .

Reusita istorica pentru Romania. Klaus Iohannis a facut anuntul diminetii

La inceputul acestei luni UE anunta ca sapte orase concureaza pentru a gazdui noul centru cibernetic al UE. Este vorba de Centrul European de Securitate Cibernetica. Noul centru va gestiona miliarde din fondurile UE pentru cercetarea securitatii cibernetice. Centrul European de Securitate Cibernetica, la Bucuresti in cursa pentru Centrul European de Securitate Cibernetica au concurat .

Solutie gratuita pentru primariile din Romania, ca sa digitalizeze repartizarea parcarilor

YeParking, unica aplicatie de parksharing din Romania, vine in sprijinul autoritatilor locale, care isi pot moderniza sistemele de gestiune a parcarilor, fara niciun cost de.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )