Libnet.ro
UNICEF

15:15

PSD anunta lovitura de gratie pentru Guvernul Orban!

Antena3 Antena3,
PSD anunta lovitura de gratie pentru Guvernul Orban!

PSD pregateste o lovitura de gratie pentru Guvernul Orban. Social-democratii anunta ca depun motiunea de cenzura si asigura ca aceasta va si trece. continuă pe Antena3

Rares Bogdan, lovitura naucitoare pentru Ludovic Orban

Prim vicepresedintele PNL Rares Bogdan a afirmat, vineri, ca in topul increderii in politicieni il surclaseaza pe presedintele PNL Ludovic Orban. Europarlamentarul spune ca se afla intre primii 5 in acest clasament si a subliniat ca nu este vorba de sondaje pe care le-ar fi comandat el insusi.

Lovitura dura pentru bugetul a milioane de romani! Ce a decis Guvernul Orban

Lovitura dura pentru milioane de romani care asteptau, din aceasta vara, un ban in plus. Premierul a anuntat ca nu sunt bani nici pentru cresterea pensiilor cu 40%, nici pentru dublarea alocatiilor. Astfel, Guvernul se pregateste sa atace la Curtea Constitutionala legea care prevedea dublarea alocatiilor de la 1 august.

PSD dinamiteaza din nou Guvernul Orban! Raluca Turcan este vizata

In timp ce liberalii se lauda ca au reusit sa faca in sase luni de zile ce nu au facut alte guverne in 30 de ani, social-democratii desfiinteaza Guvernul PNL si spun ca a reusit, intr-un timp foarte scurt, sa ingroape tara. A scazut puterea de cumparare, somajul a crescut, zeci de mii de romani au ramas fara loc de munca, iar zeci de mii de firme au dat faliment, puncteaza reprezentantii PSD.

Lovitura de gratie pentru toti cei cu masini pe benzina. Ce se intampla la pompa chiar astazi

Pe masura ce Romania a intrat in starea de alerta si deplasarea a crescut, nici pretul la benzina si motorina n-a ramas acelasi. Acum, Petrom a venit cu anuntul. Petrom a anuntat o.

PSD, acuzatii grave la Guvernul Orban: Minte ca de obicei, nimic nou! O minciuna care a condus la spitale inchise

Partidul Social Democrat PSD) a lansat noi acuzatii grave asupra Guvernului condus de Ludovic Orban, in contextul cresterii numarului de imbolnaviri cu coronavirus si a crizei provocate de pandemie.

PENSII 2020. Guvernul se pregateste sa majoreze pensiile. Cu cat ar putea creste

Guvernul se pregateste sa majoreze pensiile romanilor. Fostul presedinte al Casei de Pensii, Doina Parcalab, a vorbit, joi seara, la Antena 3, despre majorarea pensiilor.

Lovitura crunta pentru ministrul Nelu Tataru. Motiunea simpla depusa de PSD a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, motiunea simpla impotriva ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, numita Sanatatea romanilor nu este firma de pompe funebre, semnata de 93 de deputati PSD.

Klaus Iohannis baga in sedinta o parte din Guvernul Orban. Ce ministri a chemat presedintele la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat pentru o sedinta la Palatul Cotroceni, de la ora 13. 00, pe mai multi ministri si pe prim-ministrul Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )