Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD si AUR vorbesc despre boicotarea constituirii noului Parlament

România Liberă România Liberă,
PSD si AUR vorbesc despre boicotarea constituirii noului Parlament

Liderii PSD si cei ai AUR au spus ca ar putea boicota constituirea Parlamentului daca nu sunt respec. continuă pe România Liberă

Alexandru Rafila, despre posibila boicotare de catre PSD a constituirii noului Parlament: Sa fim mai circumspecti cand evaluam astfel de declaratii. Eu stiu ca pe 21 decembrie este depunerea juramantului (VIDEO)

Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a declarat luni seara, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca declaratiile privind posibila boicotare de catre PSD.

George Simion (AUR), dupa ce Klaus Ionannis a anuntat convocarea noului Parlament pe 21 decembrie: O sa ne mai gandim daca participam

George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), spune ca se mai gandeste daca reprezentantii formatiunii pe care o conduce vor fi prezenti la sedinta de constituire a noului Parlament.

PSD-AUR, negocieri secrete. Ciolacu si Simion la aceeasi masa, in timp ce Dreapta a blocat negocierile

In timp ce dreapta PNLUSR-PLUSUDMR) a negociat in acest week-end formula guvernamentala si pozitiile-cheie din Parlament, stanga vrea si ea preia guvernarea si chiar face pasi in acest sens.

Noi detalii exclusive despre intalnirea PSD - AUR

Partidul Social Democrat nu isi doreste prea mult guvernarea, este prima reactie a liderului AUR, George Simion, dupa intalnirea de taina cu liderul social-democrat, Vasile Dancu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2697 seconds )