Libnet.ro
UNICEF

21:30

PSD boicoteaza alegerea lui Orban la sefia Camerei Deputatilor

Antena3 Antena3,
PSD boicoteaza alegerea lui Orban la sefia Camerei Deputatilor

PSD va incerca sa blocheze alegerea lui Ludovic Orban in functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Daca Partidul Social Democrat nu va primi 4 locuri in Biroul Permanent si sefia unor comisii importante, cum ar fi Educatia, Munca, Sanatatea si Economia, liberalii vor boicota sedinta de plen in care trebuie sa fie votat presedintele Camerei. continuă pe Antena3

Acord de principiu intre PNL, USR-PLUS si UDMR: Florin Citu premier, iar Ludovic Orban la sefia Camerei Deputatilor Cate portofolii ar urma sa revina fiecarui partid

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns, vineri, la un acord de principiu pentru formarea noului Guvern, intelegere care prevede ca Florin Citu va fi premier, iar Ludovic Orban va prelua sefia Camerei.

Surse.Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Unii liberali considera ca Orban tine la sefia Camerei

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

PSD boicoteaza depunerea juramantului

PSD a parasit, luni, pentru o perioada, negocierile pe functii. Mai bine de doua ore, Marcel Ciolacu impreuna cu Dan Barna, Dacian Ciolos si Ludovic Orban au discutat cum sa-si imparta functiile la nivelul conducerii Senatului si al Camerei Deputatilor, insa social-democrati au decis sa intrerupa negocierile. Apoi, Marcel Ciolacu s-a intors alaturi de liderii coalitiei pentru a continua discutiile.

Ludovic Orban sustine ca nu are nici cea mai mica emotie in privinta alegerii sale in functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Ludovic Orban, presedintele PNL, a sustinut ca nu are deloc emotii in privinta alegerii sale la conducerea Camerei Deputatilor. El s-a aratat convins ca toti parlamentarii care compun coalitia de.

PSD: Orban si-a negociat un scaun doar pentru el. Liberalii sunt de umplutura in Guvern

PSD acuza ca liderul PNL Ludovic Orban i-a negociat un scaun doar pentru el - sefia Camerei Deputatilor, iar in rest, a fost de acord cu nasterea Guvernului CDR 2. 0, unde liberalii sunt de umplutura.

Orban, PNL: La finalizarea discutiilor vom prezenta programul de guvernare. Speram sa finalizam azi si calendarul de investire a Guvernului

Am facut progrese foarte importante in negocieri, veti afla in aceasta seara rezultatele. Cand vom finaliza discutiile - in aceasta seara sau maine- vom prezenta programul de guvernare, a spus duminica fostul premier Ludovic Orban, presedintele PNL. El a admis ca exista oameni nemultumiti in urma negocierilor, dar a precizat ca noi suntem determinati sa finalizam negocierile. Referitor la posibilitatea ca la votul pentru sefia Camerei Deputatilor sa nu intruneasca numarul de voturi necesar, Orban a spus ca are incredere in toti parlamentarii PNL, USR PLUS si UDMR ca vor respecta intelegerile facute. Tot azi fostul premier spera sa fie finalizat si calendarul de investire a Guvernului.

Scandal urias in PNL. Orban, acuzat ca a vandut meciul. Avem numele celui care l-ar inlocui la sefia Camerei Deputatilor

Dupa incheierea negocierilor pentru alcatuirea noului guvern si inclusiv pentru premierul care va fi propus de coalitia de centru-dreapta, negocieri care s-au incheiat vineri seara, parea ca lucrurile s-au linistit. insa nu este deloc asa. Dupa ce si-a luat ramas bun de la Dacian Ciolos, Dan Barna si Kelemen Hunor si a plecat de la Vila Lac, Ludovic Orban a trebuit sa-i infrunte pe contestatarii din partidul sau.

Florin Citu e noul premier al Romaniei. Ludovic Orban, totul despre noul guvern si vicepremieri

Vineri seara, Ludovic Orban a anuntat ca negocierile pentru structura Guvernului s-au incheiat, iar Florin Citu este premierul care etse sprijinit de PNL, USR-PLUS si UDMR. Florin Citu e noul premier al Romaniei Astfel,PNL o sa primeasca sefia Camerei Deputatilor, iar USR-PLUS pe cea a Senatului. in plus guvernul va avea 18 ministri, cu doi .

PNL va da premierul, 9 ministri si seful Camerei Deputatilor. Ludovic Orban: Deasupra impartirii portofoliilor, importanta e coeziunea pentru programul de guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seara, la finalul negocierilor cu USR-PLUS si UDMR, ca liberalii vor conduce noua ministere in viitorul Guvern. De asemenea, propunerea de premier va fi tot de la.

Rezultatul negocierilor: Florin Citu - premier. PNL - 9 ministere si sefia Camerei Deputatilor, USR-PLUS - 6 ministere si presedintia Senatului, UDMR - 3 ministere

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au ajuns la un acord in negocierile pentru asigurarea viitoarei guvernari. Astfel, PNL va avea 9 ministere in viitorul Guvern, USR-PLUS - 6, iar UDMR - 3. La sefia Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )