Libnet.ro
UNICEF

13:00

Surse.Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Unii liberali considera ca Orban tine la sefia Camerei

Adevărul Adevărul,
Surse.Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Unii liberali considera ca Orban tine la sefia Camerei

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro. continuă pe Adevărul

Nemultumiri in PNL privind negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare

In PNL au aparut nemultumiri cu privire la faptul ca Ludovic Orban insista sa aiba functia de presedinte al Camerei Deputatilor, iar la negocierile cu USR-PLUS si UDMR lasa destul de usor prea multe ministere partenerilor, au declarat surse din partid pentru News. ro.

PNL, USR-PLUS si UDMR au reluat negocierile pentru formarea coalitiei Cum au reactionat Ludovic Orban si Cseke Atilla, dupa propunerea lui Dan Barna (VIDEO)

De mai bine de o ora au reinceput negocierile intre PNL, USR-PLUS si UDMR pentru creionarea unei coalitii de centru-dreapta. Cel mai probabil se negociaza de pe noi pozitii fata de cele din weekend. La.

Mandatul PNL de negociere are doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat

Ludovic Orban a declarat miercuri, dupa sedinta conducerii liberale, ca mandatul PNL la negocierile pentru formarea unei coalitii guvernamentale include doua variante - Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte la Camera sau Orban premier si Citu presedinte la Senat. Liderul liberalilor a precizat ca votul dat in Biroul Permanent National a fost un vot in unanimitate, .

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa.

S-AU RELUAT NEGOCIERILE PENTRU FORMAREA COALITIEI Orban a anuntat ca toate variantele sunt pe masa

Ludovic Orban, Kelemen Hunor, Dan Barna si Dragos Tudorache, liderii PNL, UDMR, USR si PLUS, au iesit astazi la o declaratie comuna de presa dupa negocierile incepute in jurul orei 13:00.

Orban, dupa sedinta de criza de la PNL: Sunt nevoit sa comunic public pentru ca intelegerea avuta nu a fost respectata. Solicit partenerilor sa evitam un razboi mediatic Variantele PNL pentru negocierile cu USR-PLUS si UDMR

PNL va merge la negocierile cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea unei coalitii de guvernare cu doua variante: Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor sau Orban premier si Citu presedinte al Senatului, a anuntat Ludovic Orban, miercuri seara, dupa sedinta conducerii partidului. El a spus ca este nevoit sa comunice public decizia liberalilor in conditiile in care partenerii de discutii au incalcat intelegerea de a comunica in comun si le-a cerut celor din USR-PLUS respect fata de parteneri si cetateni, astfel incat sa fie evitata declansarea unui razboi mediatic.

Cum vede Alexandru Rafila negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea noului Guvern (VIDEO)

Alexandru Rafila, deputat-ales PSD si propunerea social-democratilor pentru functia de premier, a catalogat drept circ negocierile dintre PNL, USR-PLUS si UMDR pentru formarea viitoarei coalitii de guvernare.

INCA O RUNDA DE NEGOCIERI PENTRU COALITIA DE CENTRU-DREAPTA Discutiile pe structura viitorului guvern incing scena politica

Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au deblocat, ieri, negocierile pentru formarea unei majoritati parlamentare de centru-dreapta care sa investeasca viitorul Guvern. Decizia a fost luata dupa ce, timp de patru zile, discutiile au fost blocate din cauza pretentiei liberalilor de a detine atat functia de prim-ministru, cat si pe aceea de presedinte al Camerei Deputatilor.

Liderii dreptei dau semnalul primelor intelegeri. Rares Bogdan:Azi veti vedea fum alb.Barna: Am rumegusul in portbagaj

PNL-USR-PLUS-UDMR au reluat vineri negocierile pentru formarea unei coalitii de guvernare. Mai multi lideri atat din PNL cat si din USR-PLUS au dat deja semnale ca s-au ajuns la acorduri, dupa ce, vineri dimineata, sursele Adevarul au dezvaluit cum se vor imparti functiile din noul Executiv. Azi veti vedea fum alb, a mentionat Rares Bogdan.

Nou scandal in USR-PLUS. Dan Barna si Dacian Ciolos nu au mandatul formatiunii in negocierile cu PNL: Daca vor sa pastreze o farama de credibilitate, sa foloseasca structurile interne alese democratic

Membrii USR-PLUS sunt tot mai nemultumiti de modul in care liderii aliantei, Dan Barna si Dacian Ciolos, poarta negocierile cu PNL si UDMR pentru formarea noii coalitii de guvernare. in timp ce presedintele li.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )