Libnet.ro
UNICEF

15:15

PSD Brasov cere excluderea Niculae Badalau din Partidul Social Democrat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD Brasov cere excluderea Niculae Badalau din Partidul Social Democrat

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Brasov cere excluderea din partid a lui Niculae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din strainatate. PSD Brasov afirma ca derapajele de acest tip nu pot fi acceptate. continuă pe Ziarul Bursa

PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau din partid, dupa derapajul grosolan: Fetitele alea sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaratii defaimatoare

PSD Brasov, organizatie condusa de senatorul Marius Dunca, a cerut ca Niculae Badalau sa fie exclus din partid, dupa ce seful filialei social-democrate de Giurgiu a insinuat ca majoritatea romanilor de peste.

Scandal urias pe scena politica! Organizatia judeteana a PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau

Dupa declaratiile socante facute de Niculae Badalau,Organizatia Judeteana a PSD Brasov cere excluderea acestuia din partid. Anuntul a fost facut de fostul ministru si presedintele PSD Brasov.

PSD Brasov cere excluderea din partid a lui Nicolae Badalau: PSD nu se va putea reforma cu adevarat atat timp cat astfel de derapaje sunt acceptate

Organizatia Judeteana PSD Brasov cere excluderea din partid a lui Nicolae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din stranatate. Consideram ca incalificabile declaratiile facute de Nicolae Badalau si nu sustinem un astfel de limbaj la adresa cetatenilor romani din strainatate. ) PSD nu se va putea reforma cu adevarat atat timp cat astfel de derapaje sunt acceptate, spun reprezentantii PSD Brasov.

PSD Brasov cere excluderea lui Nicolae Badalau din partid

PSD Brasov cere excluderea lui Nicolae Badalau din partid, din cauza declaratiilor legate de romanii care muncesc si traiesc in diaspora: Reformarea PSD nu se face cu declaratii defaimatoare la adresa romanilor din tara sau din strainatate.

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

PMP propune PNL, USR si PLUS formarea unei aliante politice pentru indepartarea lui Niculae Badalau din orice functie publica. Tomac: Trebuie sa le reparam onoarea romanilor cinstiti din diaspora

PMP propune formarea unei aliante de centru-dreapta, in perspectiva alegerilor locale, la nivelul judetului Giurgiu, cu scopul de a invinge PSD in toate localitatile si la Consiliul Judetean, astfel.

Niculae Badalau, scenariu exploziv pentru PSD: Partidul are o singura optiune, motiunea de cenzura

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca singura optiune a PSD fata de actualul guvern este motiunea de.

Ciolacu: Resping afirmatiile facute de Niculae Badalau la adresa romanilor din Diaspora

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca respinge afirmatiile facute de Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora, spunand ca acest derapaj nu trebuie sa angajeze Partidul Social Democrat in ansamblul sau.

Digi24: Culisele sedintei CEx. Niculae Badalau si Dragos Benea, la un pas de bataie din cauza diasporei: Te calc in picioare!

In sedinta CEx de marti seara, liderii partidului au avut parte de mai multe momente tensionate. Amenintarile cu bataia, injuraturile si lacrimile au contribuit la atomosfera incordata in care liderii PSD au impins-o pe Dancila spre demisie. Conform surselor Digi24, liderul PSD Bacau, Dragos Benea, si presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, au avut un schimb dur de replici. Benea i-a reprosat lui Badalau ca a dansat pe manele si a jignit diaspora, iar Badalau l-a amenintat cu bataia.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il desfiinteaza pe Niculae Badalau: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca dur pe fostul vicepremier Niculae Badalau dupa declaratiile jignitoare ale acestuia la adresa diasporei. Cred ca nu exista suferinta mai mare decat sa fii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2738 seconds )