Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datele Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Londra, Tokyo, Singapore - orasele cu cei mai multi oameni bogati

La nivel global, anul trecut, erau aproape 200. 000 de persoane ultra-bogate Cu vile multiple si jeturile lor private, cei mai bogati oameni din lume sunt, totodata, si cei mai mari turisti care fac inconjurul globului.

Mai multi turisti au cazut cu masina intr-un sant, in Muntii Bucegi

Mai multi turisti au ramas blocati cu masina intr-un sant, in Muntii Bucegi, iar jandarmii montani de la Postul Pestera le-au dat o mana de ajutor. Turistii aveau de gand sa plece de la Cascada 7.

Pensionarii cu pensie mai mica de 2.000 de lei vor primi cate 600 de lei de Pasti. Guvernul isi va asuma raspunderea pentru acest proiect, anunta Plahotniuc

Presedintele PDM, controversatul om de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat joi, 7 martie, in cadrul unui briefing de presa, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru cateva proiecte care vor aduce oamenilor beneficii importante. Este vorba despre indexarea pensiilor cu 5,3%, de la 1 aprilie, si oferirea unui ajutor financiar de Pasti, de 600 de lei, pentru pensionarii care au pensia mai mica de 2. 000 de lei.

Dragnea a strigat adunarea! CRIZA iN ROMANIA: Mai multi ministri, in biroul sefului PSD

Liviu Dragnea a strigat adunarea. Ministrii cabinetului Dancila s-au prezentat de urgenta, joi, in biroului sefului lor, potrivit RTV. Sedinta vine dupa ce miercuri CCR a decis ca sesizarea.

Administratia Trump vrea mai multi bani de la tarile care gazduiesc militari americani

Administratia Donald Trump vrea ca Germania, Japonia, si, intr-un final, si celelalte tari care gazduiesc trupe americane sa plateasca cu 50 la suta mai mult decat pana acum pentru privilegiul de a-i gazdui, potrivit unor oficiali, relateaza Bloomberg.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )