Libnet.ro
UNICEF

23:45

PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: Eun gest de minima decenta sa plece din aceasta functie

Antena3 Antena3,
PSD cere demisia premierului Ludovic Orban: Eun gest de minima decenta sa plece din aceasta functie

Partidul Social Democrat cere demisia lui Ludovic Orban dupa scandalul de la Oficiul de Combatere a Spalarii Banilor. continuă pe Antena3

Medicii de familie solicita demiterea lui Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF) a transmis duminica seara un comunicat prin care solicita demiterea urgenta a lui Virgil Guran, consilier al premierului Ludovic Orban, in urma unor declaratii pe care acesta le-a facut la televiziune.

Robert Cazanciuc: Premierul Orban trebuie sa isi asume prin demisie, numirea in fruntea Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor a unui falsificator

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, i-a cerut demisia premierului Ludovic Orban,din cauza faptului ca l-a numit infunctie pe seful Oficiului de Prevenire si Combatere a Spalarii.

Ludovic Orban, despre afirmatiile lui Virgil Guran, legate de medicii de familie: Daca au fost declaratii nepotrivite, care i-au jignit, imi cer eu scuze Medicii de familie ar putea primi mai multi bani pentru implicarea in lupta anti-COVID

Societatea Nationala de Medicina Familiei SNMF)a cerut demiterea lui Virgil Guran, consilierul lui Ludovic Orban, in urma unor declaratii ale acestuia, potrivit carora medicii de familie ar trebui sa.

Fake news despre Ludovic Orban, cu poze facute in 2018, in Alba, promovat de un senator PSD si de Adriana Bahmuteanu

Un fake news cu premierul Ludovic Orban si politicieni din PNL Alba a fost rostogolit pe Facebook in weekendul ce a trecut. Printre cei care au facut-o se numara senatorul PSD de Dolj, Radu Cosmin Preda, dar si Adriana Bahmuteanu.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru e sa castigam alegerile parlamentare si sa formam Guvernul. PSD inca e un pericol (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca obiectivul partidului pe care il conduce este castigarea alegerilor parlamentare si formarea noului Guvern. El a mai afirmat ca organizarea acestui scrutin nu va.

Ponta: Primarul PNL din Calarasi a fost omorat de Ludovic Orban, care a insistat sa faca alegeri locale. E nevoie sa moara oameni ca sa se aleaga Orban

Liderul ProRomania Victor Ponta il acuza pe premierul Ludovic Orban ca este vinovat moral de moartea primarului PNL din Calarasi, Daniel Dragulin, pentru ca a insistat pentru organizarea alegerilor locale. Dragulin a murit infectat cu coronavirus.

LUDOVIC ORBAN: Pe parcursul zilei de 20 si 21 octombrie vom depune listele de candidati ai PNL in fiecare circumscriptie electorala

Ludovic Orban a anuntat ca pe parcursul zilelelor de 20 si 21 octombrie vor fi depuse listele de candidati ai PNL la alegerile parlamentare in fiecare circumscriptie electorala. El a adaugat ca va deschide lista la Bucuresti pentru un mandat de deputat, iar Nelu Tataru va fi si el printre candidati. Acesta a mai precizat ca Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin vor fi si ei pe lista, iar partidul e decis sa castige alegerile parlamentare cu un scor cat mai mare, conform News.

LUDOVIC ORBAN: Virgil Guran nu e consilierul meu pe sanatate, imi cer scuze medicilor de familie daca i-a jignit

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi ca Virgil Guran, a carui demisie este ceruta de medicii de familie pentru declaratiile publice facute, nu este consilierul sau pe probleme de sanatate.

Adio, petreceri si evenimente private. Ludovic Orban, anunt de ultima ora. Ce restrictii li se pregatesc romanilor

In urma cresterii alarmante a cazurilor de COVID-19, Ludovic Orban a anuntat cu putin timp in urma noi restrictii ce se vor aplica in viitorul apropiat. Premierul anunta ca va solicita sistarea petrecerilor si evenimentelor provate, acestea fiind o sursa sigura de infectare cu COVID-19. in cel mai bun caz, cetasenii vor avea o varianta .

LUDOVIC ORBAN: Va trebui sa stabilim reguli mai clare si eventual si beneficiile pentru medicii de familie in batalia anti-COVID

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca va avea o intalnire cu ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si probabil si cu reprezentantii asociatiilor medicilor de familie, punctand ca trebuie stabilite reguli mai clare si eventual beneficiile pentru medicii de familie in lupta impotriva noului coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )