Libnet.ro
UNICEF

21:00

PSD condamna actiunile presedintelui prin care incearca blocarea activitatii Guvernului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD condamna actiunile presedintelui prin care incearca blocarea activitatii Guvernului

Partidul Social Democrat condamna public actiunile repetate ale presedintelui Iohannis prin care incearca blocarea activitatii Guvernului, cu scopul vadit de a impiedica PSD sa duca la bun sfarsit angajamentele electorale asumate in programul de guvernare. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: intre Iohannis si procurorul general e o complicitate penala. Iohannis face trafic de influenta si impiedica PSD sa duca la bun sfarsit angajamentele

PSD condamna public actiunile repetate ale presedintelui Iohannis prin care incearca blocarea activitatii Guvernului, cu scopul vadit de a impiedica PSD sa duca la bun sfarsit angajamentele electorale asumate in programul de guvernare.

PSD, reactie dura dupa refuzul lui Klaus Iohannis

PSD condamna public decizia lui Klaus Iohannis de a respinge propunerile de ministri pentru ministerul Dezvoltarii regionale si cel al Transporturilor, actiune prin care incearca blocarea activitatii.

Lege prin care se introduce un nou caz de retragere a permisului de conducere, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru promulgarea a cinci legi, intre care una care introduce un nou caz de retragere a permisului de conducere, scrie Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )