Libnet.ro
UNICEF

05:30

PSD contra PSD: Un fost sef din partid a dat in judecata formatiunea politica - DOCUMENT

Antena3 Antena3,
PSD contra PSD: Un fost sef din partid a dat in judecata formatiunea politica - DOCUMENT

Fostul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, ziarist la origine, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a dat in judecata PSD pentru numirea ilegala si nestatutara a lui Marcel Ciolacu pe functia de presedinte interimar al partidului. continuă pe Antena3

Cutremur in televiziune. Ce emisiune de la Antena 3 a fost scoasa din grila. Echipa este in stare de soc

Antena 3 a eliminat o cunoscuta emisiune din grila de programe. Totodata, e vorba de un show care inregistra audiente considerabile, dar pe care sefii postului de televiziune au decis sa o elimine. Mai mult, a fost anuntat si ce se va intampla cu cei din echipa tehnica, alaturi de prezentatori. Cutremur in televiziune. Ce .

O femeie pompier a fost concediata din cauza pozelor prea provocatoare. Tanara a dat in judecata compania

O tanara da in judecata departamentul de pompieri in care a lucrat acuzand ca a fost discriminata si concediata din cauza fotografiilor publicate pe Instagram si considerate de superiorii ei indecente.

Fost sef ANAF: Citu vrea sa incredinteze fara licitatie digitalizarea Fiscului. Stim de pe acum compania

Fostul sef al ANAF, Gelu Diaconu, scrie pe pagina sa de Facebook, ca ministrul de Finante, Florin Citu, vrea sa ofere prin incredintare directa digitalizararea ANAF, nu prin licitatie, si da asigurari ca totul va fi gata pana in vara.

Fost sef al CJ Botosani, condamnat la inchisoare

Fostul presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Botosani la patru ani si trei luni de inchisoare cu executare in dosarul intentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Umbra deputatului gorjean Vilceanu la Finante: Finantistul sef din Gorj mutat disciplinar in alt judet

Dan Vilceanu, deputat de Gorj, l-ar fi mutat disciplinar pe seful Finantelor dar si pe un coleg al acestuia din judetul respectiv dupa ce acestia au sesizat organele de cercetare penala pentru presupuse ilegalitati ale unei firme condusa de familia Vilceanu, reiese dintr-o investigatie realizata de Romania Libera. De precizat ca potrivit informatiilor HotNews. ro, deputatul a fost vazut des prin Minister, in ultima perioada.

Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Un tanar de 18 ani din Curtea de Arges, disparut de doua zile, a fost gasit mort, vineri, intr-o zona impadurita din apropierea municipiului.

PSD Dambovita cere primarilor din judet sa il faca cetatean de onoare pe Tudor Gheorghe, acuzat ca face propaganda pro-comunism prin spectacolul Degeaba 30

PSD Dambovita le scrie primarilor din judet, propunandu-le sa ii acorde titlul de cetatean de onoare lui Tudor Gheorghe, in semn de apreciere pentru contributia exceptionala avuta la promovarea culturii si a patrimoniului cultural romanesc. Filiala PSD reclama un atac grobian comis de pseudo-politicieni PNL impotriva unui simbol al culturii nationale, in contextul controverselor generate de spectacolul acestuia Degeaba 30 si al criticilor ca face propaganda pro-comunism.

Klaus Iohannis a semnat decretul: Mai multi magistrati au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de eliberare din functie a sapte magistrati, printre care procurorii Raluca Ana-Maria Creteanu de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Florina Lucan de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )