Libnet.ro
UNICEF

22:45

PSD a convocat o noua sedinta: Situatia lui Niculae Badalau, transata in CEx

Antena3 Antena3,
PSD a convocat o noua sedinta: Situatia lui Niculae Badalau, transata in CEx

PSD a convocat o sedinta a Comitetului Executiv, care va avea loc, miercuri, de la ora 15. Cel mai fierbinte subiect pe ordinea de zi va fi cel legat de Niculae Badalau, dupa declaratiile facute. continuă pe Antena3

PSD a convocat o noua sedinta: Situatia lui Niculae Badalau, transata in CEx

PSD a convocat o sedinta a Comitetului Executiv, care va avea loc, miercuri, de la ora 15. Cel mai fierbinte subiect pe ordinea de zi va fi cel legat de Niculae Badalau, dupa declaratiile jignitoare.

PSD, sedinta CEx dupa scandalul provocat de declaratiile lui Niculae Badalau: Social-democratii vor transa situatia liderului PSD Giurgiu

Liderii PSD se vor reuni intr-o noua sedinta a Comitetului Executiv National, miercuri, la ora 15. 00, informeaza Stiripesurse. ro. Unul dintre subiectele pe care le vor discuta social-democratii este legat de .

Val de critici din PSD la adresa lui Niculae Badalau. Marcel Ciolacu: imi cer scuze public pentru acest derapaj

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, respinge afirmatiile lui Niculae Badalau referitoare la romanii din diaspora si isi cere scuze pentru acest derapaj, asigurand ca partidul pe care il conduce.

Niculae Badalau, scenariu exploziv pentru PSD: Partidul are o singura optiune, motiunea de cenzura

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa, ca singura optiune a PSD fata de actualul guvern este motiunea de.

PSD Brasov cere excluderea lui Niculae Badalau din partid, dupa derapajul grosolan: Fetitele alea sunt victime care au nevoie de ajutor, nu de declaratii defaimatoare

PSD Brasov, organizatie condusa de senatorul Marius Dunca, a cerut ca Niculae Badalau sa fie exclus din partid, dupa ce seful filialei social-democrate de Giurgiu a insinuat ca majoritatea romanilor de peste.

PSD Brasov cere excluderea Niculae Badalau din Partidul Social Democrat

Organizatia Judeteana a Partidului Social Democrat Brasov cere excluderea din partid a lui Niculae Badalau, dupa afirmatiile acestuia legate de romanii din strainatate. PSD Brasov afirma ca derapajele de acest tip nu pot fi acceptate.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il desfiinteaza pe Niculae Badalau: E degradant ceea ce a spus!

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, il ataca dur pe fostul vicepremier Niculae Badalau dupa declaratiile jignitoare ale acestuia la adresa diasporei. Cred ca nu exista suferinta mai mare decat sa fii.

Niculae Badalau, derapaj la adresa Diasporei: 700.000 sunt legali, restul sunt fetele alea de le duc astia. Cum se justifica liderul PSD

Senatorul Niculae Badalau, liderul PSD Giurgiu, a avut un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate, el declarand ca doar o mica parte sunt legali, restul fiind fetele alea de le duc astia. Badalau a revenit.

Niculae Badalau, intrebat daca desemnarea Vioricai Dancila drept candidat la prezidentiale nu a fost o jignire pentru romani: Asta e. Am avut un candidat. Noi, ca partid, l-am ales si romanii au ales omul care sa-i reprezinte (VIDEO)

Senatorul PSD Niculae Badalau socheaza din nou, printr-un mesaj dispretuitor la adresa romanilor din strainatate. Presedintele PSD Giurgiu a declarat despre romanii plecati in strainatate ca doar o mica.

Niculae Badalau, declaratie socanta despre diaspora: Nu putem sa marim numarul de parlamentari. E o nebunie

Niculae Badalau, liderul PSD Girgiu si fostul ministru al Economiei, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca ideea de a se mari numarul parlamentarilor din diaspora este o nebunie. Badalau a spus c?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )