Libnet.ro
UNICEF

22:00

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

Hotnews Hotnews,
 PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru alegerea primarilor in doua tururi

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, a declarat luni vicepresedintele Gabriel Zetea. in cazul in care Executivul isi asuma raspunderea pentru bugetul pe 2020, PSD se va limita la a contesta actul la Curtea Constitutionala. continuă pe Hotnews

GABRIEL ZETEA: PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi asuma raspunderea pe modificarea legislatiei

Partidul Social Democrat va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea legislatiei electorale, a declarat luni vicepresedintele in conducerea colectiva interimara a PSD, Gabriel Zetea, potrivit News. ro.

PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pe 2020. Anuntul facut de Marius Budai

Partidul Social Democrat PSD) va demara procedura de strangere de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020, a anuntat, vineri, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budai.

in ce conditii depune PSD motiunea de cenzura pentru demiterea Guvernului Orban. Decizia a fost luata in sedinta conducerii interimare

PSD va depune motiune de cenzura doar daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea legislatiei electorale, a declarat luni vicepresedintele in conducerea colectiva interimara a PSD, Gabriel Zetea.

PSD ia in calcul o noua sesizare la CCR daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe buget

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor, a declarat ca daca Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea bugetului pe anul viitor, PSD va sesiza Curtea Constitutionala. Se creeaza un precedent.

Guvernul isi asuma raspunderea pe buget, pe 23 decembrie: Ingheata indemnizatiile demnitarilor si reduce subventia pentru partide

Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului pentru 2020. Cabinetul Orban va veni cu asumarea in Parlament pe 23 decembrie, a precizat premierul, potrivit Ziare. com .

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul din 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 de.

UPDATE Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020

Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pentru 2020, intentionand sa vina in parlament pe 23 decembrie. Anuntul oficial a fost facut de premierul Ludovic Orban la finalul sedintei conducerii PNL.

GABRIELA FIREA: Daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii, vom formula plangeri penale

Primarul Capitalei Gabriela Firea avertizeaza, dupa ce premierul Ludovic Orban a refuzat sa aloce bani Primariei Capitalei, ca daca Guvernul Orban nu va da curs solicitarii,va formula plangeri penale pentru abuz in serviciu pe numele prim-ministrului si al ministrului Finantelor, relateaza News. ro.

PSD depune sesizare la CCR cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea LEGILOR JUSTITIEI si a OUG 51 privind transporturile

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )