Libnet.ro
UNICEF

19:45

PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pe 2020. Anuntul facut de Marius Budai

Antena3 Antena3,
PSD va depune motiune de cenzura daca Guvernul isi va asuma raspunderea pe bugetul pe 2020. Anuntul facut de Marius Budai

Partidul Social Democrat PSD) va demara procedura de strangere de semnaturi pentru depunerea unei motiuni de cenzura, in cazul in care Guvernul isi va asuma raspunderea pe Legea bugetului de stat pe 2020, a anuntat, vineri, fostul ministru al Muncii, deputatul Marius Budai. continuă pe Antena3

Guvernul isi asuma, astazi, raspunderea pe trei proiecte de lege

ACTUALIZARE - Premierul Ludovic Orban a declarat: in cursul acestui an, deficitul va depasi 4% din PIB. Este clar ca urmarea acestui deficit pe 2019 este sa facem pasi spre a readuce deficitul sub 3% din PIB. --- * ACTUALIZARE - Guvernul Orban si-a asumat raspunderea, in plenul reunit al Parlamentului, asupra proiectului de lege privind reglementarea unor masuri in domeniul transportului de persoane.

Danca: Parlamentul va decide in privinta plafoanelor bugetare, iar Guvernul isi va asuma raspunderea

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a declarat miercuri ca proiectul privind plafoanele bugetare pentru anul 2020, care contine si interdictia cumulului pensiei cu salariul de stat, va fi trimis astazi Parlamentului, urmand ca Guvernul sa-si asume raspunderea pentru acesta.

Guvernul isi asuma raspunderea pe trei proiecte de lege

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc, joi, in sedinte comune succesive pentru angajarea raspunderii Guvernului pe fiecare din cele trei proiecte adoptate de Cabinetul Orban, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban a facut marele anunt! Guvernul isi asuma raspunderea

Premierul Ludovic Orban a declarat ca sedinta de Guvern de marti va avea doua parti, iar in cadrul a.

Guvernul isi angajeaza raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea termenelor in Justitie

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justiti.

Guvernul isi angajeaza astazi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie si abrogarea OUG 51 2019

Guvernul isi asuma joi raspunderea in Parlament pe legile privind prorogarea unor termene in Justitie, abrogarea OUG 51 2019 si instituirea unor plafoane pentru cheltuieli publice.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune un amendament la legea bugetului prin care propune dublarea alocatiilor

PSD va depune un amendament la legea bugetului de stat pe 2020 prin care propune dublarea alocatiilor pentru copii, iar, daca Guvernul isi va asuma raspunderea, social-democratii vor elabora un proiect de lege pe acest subiect, a anuntat, joi, presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu.

Guvernul Orban si-a asumat raspunderea in fata Parlamentului. Cum poate fi demis Executivul

Cabinetul Ludovic Orban si-a angajat raspunderea pe amanarea termenului pentru cresterea vechimii in vederea accederii magistratilor la Institutul National al Magistraturii INM), dar si pe proiectul de lege care reglementeaza unele masuri in domeniul transportului de persoane. Daca Opozitia depune motiune de cenzura, iar aceasta trece, Guvernul pleaca acasa la ceva mai mult de o luna de la instalare.

Klaus Iohannis, despre o posibila motiune de cenzura a PSD: Daca Guvernul Orban pica, primul pas sunt alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la Palatul Cotroceni, ca este dreptul constitutional al PSD sa depuna o motiune de cenzura, insa daca Guvernul Orban este demis primul pas sunt alegerile anticipate.

De ce isi asuma Guvernul raspunderea pe legea transportului intrajudetean. Premierul Orban: Astazi sunt copii care nu se mai duc la scoala, pentru ca nu sunt luati daca nu platesc (VIDEO)

Guvernul Orban isi asuma raspunderea in fata Parlamentului pentru modificarea legislatiei privind transportul intrajudetean, a carei forma actuala a creat multe probleme in sistem, a afirmat, miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )