Libnet.ro
UNICEF

09:45

PSD depune motiunea: Pe ce voturi se bazeaza social-democratii pentru a demite Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
PSD depune motiunea: Pe ce voturi se bazeaza social-democratii pentru a demite Guvernul Orban

PSD incepe asaltul impotriva Guvernului si depune in scurt timp motiunea de cenzura. Social-democratii ameninta cu demiterea din momentul in care Guvernul a anuntat ca isi va angaja raspunderea pe schimbarea legislatiei electorale intr-un an cu alegeri. continuă pe Antena3

PSD depune motiunea de cenzura ca reactie la asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi

PSD depune, joi, motiunea de cenzura ca reactie la asumarea raspunderii Guvernului pe alegerea primarilor in doua tururi, liderul interimar al partidului Marcel Ciolacu, presedinte al Camerei Deputatilor, declarandu-se optimist ca motiunea de cenzura va trece, lipsind in jur de 5-6 voturi din cele 233 necesare.

Liderul deputatilor PSD: Vom depune motiunea de cenzura pana vineri

Deputatul PSD Alfred Simonis a declarat, luni, ca PSD va depune motiunea de cenzura pana la sfarsitul saptamanii. Guvernul Orban urmeaza sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi, miercuri, in Parlament.

Ciolacu: Maine dimineata vom depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca joi va depune motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban dupa ce acesta si-a asumat raspunderea pe legea electorala.

Marcel Ciolacu: PSD depune joi motiunea de cenzura. Nu avem matematic numarul de voturi necesare

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat ca social-democratii vor depune, joi, motiunea de cenzura impotriva guvernului Orban, precizand insa ca, matematic, acestia nu numarul de voturi.

MARCEL CIOLACU: Presupun ca joi vom depune motiunea de cenzura

ACTUALIZARE - Partidul condus de Melescanu anunta ca va vota motiunea de cenzura initiata de PSD si UDMR --- * ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Parlamentarii PNL nu vor vota nicio motiune de cenzura. --- Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, presedinte interimar al PSD, a declarat, marti, ca este posibil ca social-democratii sa depuna motiunea de cenzura joi, dupa ce Guvernul isi va angaja raspunderea pe proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin.

Lider PSD: Calculele noastre arata ca avem peste 233 de voturi pana acum pentru motiune

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a declarat joi ca deocamdata sunt peste 233 de parlamentari care ar vota motiunea de cenzura si a adaugat ca un calendar al dezbaterilor va fi stabilit la inceputul saptamanii viitoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )