Libnet.ro
UNICEF

22:31

PSD a depus plangere penala pe numele lui Stelian Dolha

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD a depus plangere penala pe numele lui Stelian Dolha

PSD Bistrita Nasaud a depus plangere penala pe numele candidatului propus de PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, fostul deputat Stelian Dolha, pe motiv ca a distribuit masti sanitare cu numele sau, sigla PNL si sloganul sau electoral. continuă pe Ziarul Bursa

PSD a depus plangere penala pe numele candidatului PNL la CJ Bistrita-Nasaud, pe care il acuza ca a distribuit masti inscriptionate cu numele sau

PSD Bistrita Nasaud a depus plangere penala pe numele candidatului propus de PNL pentru presedintia Consiliului Judetean Bistrita Nasaud, fostul deputat Stelian Dolha, pe motiv ca a distribuit masti sanitare cu numele sau, sigla PNL si sloganul sau electoral.

Ciolacu, despre presupuse presiuni asupra primarilor PSD pentru a parasi partidul: Am depus plangere penala la DNA

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuza ceea ce a numit cel mai marsav atac din ultimii 30 de ani de democratie din Romania, respectiv presupusa exercitare a unor presiuni asupra unor primari ai PSD pentru ca acestia sa plece din partid. in acest context, Ciolacu sustine ca, in calitate de presedinte al PSD, a depus la DNA o plangere penala inclusiv pe numele ministrilor Costel Alexe si Ion Stefan.

Plangere penala pe numele sefului CJ Iasi: Spitalul modular pentru bolnavii COVID-19 nu e functional nici dupa 5 luni

Consilierii judeteni PNL Iasi au depus vineri o plangere penala la DNA Iasi impotriva sefului Consiliului Judetean, Maricel Popa, pe care il acuza de deturnare de fonduri, abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor. Totul are legatura cu spitalul modular destinat bolnavilor COVID-19 pentru care CJ a alocat fondurile, insa acesta nu e functional nici dupa cinci luni. Plangerea penala ii vizeaza si pe directorul executiv al A. EURONEST si pe alti functionari din cadrul acestor organisme, precum si ai CJ Neamt.

Marcel Ciolacu: Avem depusa, sub semnatura mea, plangere penala la DNA

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a semnat si depus o plangere penala la DNA impotriva .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )