Libnet.ro
UNICEF

20:15

Marcel Ciolacu: Avem depusa, sub semnatura mea, plangere penala la DNA

România Liberă România Liberă,
Marcel Ciolacu: Avem depusa, sub semnatura mea, plangere penala la DNA

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a anuntat ca a semnat si depus o plangere penala la DNA impotriva . continuă pe România Liberă

PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, ca daca Guvernul Orban va decide amanarea deschiderii anului scolar, inseamna ca evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra este una.

Marcel Ciolacu, atac la adresa Guvernului Orban dupa cresterea euro: E clar, avem revenire economica - numai ca e in dublu V, de la Werner Iohannis!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a atacat, vineri, Guvernul Orban in contextul in care euro a atins astazi un nou maxim istoric, de 4,8492 leieuro, conform cursului afisat de Banca Nationala a Romaniei.

MARCEL CIOLACU, DESPRE REZULTATUL VOTULUI LA MOTIUNEA DE CENZURA: S-au limpezit apele, nu mai exista gri in partid

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de parere ca motiunea de cenzura care a fost supusa votului in aceasta saptamana in Parlament a condus la limpezirea apelor in partid.

MARCEL CIOLACU: Daca s-ar comasa alegerile, riscul de expunere al populatiei ar fi mult mai mic

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Marcel Ciolacu, a lansat, astazi, ideea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare, pe fondul epidemiei de coronavirus.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

MARCEL CIOLACU: Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, face o comparatie intre evolutia numarului de infectari cu noul coronavirus si afirmatiile ministrului de Finante, Florin Citu, privind revenirea economiei. Curba descendenta a imbolnavirilor de COVID-19 cu care se lauda Orban e ca revenirile in V ale lui Citu. Inexistenta!, afirma Ciolacu.

Lideri ai PSD in frunte cu Marcel Ciolacu au inaugurat un drum judetean la Iasi

Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, au inaugurat .

Marcel Ciolacu, despre inceprea anului scolar: Solutii trebuie sa gaseasca Guvernul, el este indreptatit sa organizeze deschiderea scolilor

Liderul PSD Marcel Ciolacu sustine ca elevii trebuie sa mearga la scoala, dar ca nu el este cel care trebuie sa ofere solutii pentru deschiderea unitatilor de invatamant, ci guvernul.

Marcel Ciolacu: PNL are acum majoritate in Parlament, cu ajutorul USR, PMP si UDMR. Le urez succes la Putere!

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a declarat, sambata, ca dupa ziua de luni, in care nu s-a intrunit cvorumul pentru a fi votata motiunea de cenzura, e clar ca PNL detine majoritatea in Parlament, impreuna cu.

Marcel Ciolacu acuza Guvernul ca a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca Guvernul a pasat toata raspunderea deschiderii scolilor catre autoritatile locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )