Libnet.ro
UNICEF

19:15

PSD: La fel ca multe alte tari europene, Romania vrea sa isi repatrieze rezerva de aur

Antena3 Antena3,
PSD: La fel ca multe alte tari europene, Romania vrea sa isi repatrieze rezerva de aur

Partidul Social Democrat a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care a vorbit despre proiect de lege care prevede ca rezerva de aur a Romaniei din strainatate sa fie adusa in tara. Despre. continuă pe Antena3

PSD: Austria,Belgia, Olanda si Elvetia isi repatriaza rezerva de aur

PSD a transmis joi dimineata, pe Facebook, ca Romania vrea sa isi repatrieze rezerva de aur, motivand ca alte tari europene o fac deja. Reactia vine dupa ce ieri Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus la Senat un proiect de lege care prevede ca 95% din aurul tarii sa fie repatriat.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

PSD, despre proiectul privind rezerva de aur a BNR: Si alte state europene si repatriaza rezerva

PSD sustine, referitor la propunerea legislativa depusa de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind rezerva de aur a Bancii Nationale, ca si alte state europene -Germania, Austia sau Olanda, isi repatriaza rezerva.

IONUT SIMION (PWC ROMANIA): Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania

Ordonanta 114 a reusit sa clarifice multe dintre incertitudinile din Romania referitoare la aparitia unor decalaje sau distorsiuni economice iar colegii din energie, telecom sau servicii bancare au primit un boost de energie de la aceasta Ordonanta.

PSD: Si alte state europene isi repatriaza rezerva de aur. Ce omit social-democratii sa precizeze

PSD face noi precizari dupa ce Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus la Senat un proiect care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat. intr-o postare pe pagina de Facebook a PSD, social-democratii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )