Libnet.ro
UNICEF

14:45

PSD, despre proiectul privind rezerva de aur a BNR: Si alte state europene si repatriaza rezerva

Hotnews Hotnews,
 PSD, despre proiectul privind rezerva de aur a BNR: Si alte state europene si repatriaza rezerva

PSD sustine, referitor la propunerea legislativa depusa de Liviu Dragnea si Serban Nicolae privind rezerva de aur a Bancii Nationale, ca si alte state europene -Germania, Austia sau Olanda, isi repatriaza rezerva. continuă pe Hotnews

TURCAN, DESPRE PROIECTUL PRIVIND REZERVA DE AUR A ROMANIEI: E efectul propagandei ruse in tara noastra

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat astazi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

Stelian Ion (USR), despre proiectul privind rezerva BNR: Ori vor sa abata atentia de la subiectul Kovesi ori vor sa puna mna pe rezerva de aur. E un demers foarte periculos

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, joi, referitor la proiectul lui Liviu Dragnea care prevede repatrierea a 91,5% din aurul depozitat de Romania in strainatate, ca este ori o incercare de a distrage atentia de la subiectul Laura Codruta Kovesi, ori o tentativa de a pune mana pe rezerva de aur, transmite Mediafax.

Florin Citu, despre proiectul PSD privind rezerva de aur a BNR: E infantil. Am crezut cami-a scapat programul dinti de aur

Senatorul PNL, Florin Citu, a comentat intr-un interviu pentru RFI, proiectul PSD depus de Liviu Dragnea si Serban Nicolae prin care ca BNR sa repatrieze rezerva de aur a Romaniei din strainatate, liberalul spunand proiectul este infantil si ca incalca tratatul UE.

PSD, DESPRE PROIECTUL LUI LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur

PSD precizeaza, intr-un mesaj distribuit pe Facebook despre proiectul lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae pentru aducerea in tara a rezervei de aur a BNR, ca si alte tari din Europa isi repatriaza rezerva de aur.

PSD: Austria,Belgia, Olanda si Elvetia isi repatriaza rezerva de aur

PSD a transmis joi dimineata, pe Facebook, ca Romania vrea sa isi repatrieze rezerva de aur, motivand ca alte tari europene o fac deja. Reactia vine dupa ce ieri Liviu Dragnea si Serban Nicolae au depus la Senat un proiect de lege care prevede ca 95% din aurul tarii sa fie repatriat.

Raluca Turcan: Proiectul lui Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a BNR este efectul propagandei ruse

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat joi ca propunerea legislativa privind rezerva de aur a tarii noastre, depus de social-democratii Liviu Dragnea si Serban Nicolae, reprezinta efectul propagandei ruse in Romania, mentionand ca acest demers este unul care are alte baze politice decat cele care tin de interesul romanilor.

Prima reactie din BNR la proiectul privind repatrierea rezervelor de aur

Banca Nationala a Romaniei asteapta o solicitare de aviz cu privire la proiectul de lege referitor la rezerva de aur, iar acesta va fi insotit de un amplu document de explicatii si atunci nu este corect ca voci.

Raluca Turcan, despre proiectul PSD de repatriere a aurului: O fumigena pentru a acoperi uriasul handicap de imagine

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a comentat joi propunerea lui Liviu Dragnea si Serban Nicolae de a repatria 95% din rezerva de aur a tarii, spunand ca este doar o fumigena, prin care PSD incearca sa distraga atentia de la Ordonanta 7 si victoria Laurei Codruta Kovesi din Comisia LIBE.

FLORIN CITU, DESPRE PROIECTUL DE MODIFICARE A STATULUI BNR DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca, aurul si teleormaneanul!

Senatorul PNL, Florin Citu, sustine ca proiectul de modificare a Legii privind Statutul Bancii Nationale a Romaniei nu poate fi adoptat intrucat nu respecta Constitutia.

DANIEL DAIANU (BNR), DESPRE PROIECTUL DE LEGE DEPUS DE LIVIU DRAGNEA SI SERBAN NICOLAE: Banca Angliei e o doamna venerabila

Daniel Daianu, membru in Consiliul de Administratie al BNR, a comentat proiectul de lege depus la Senat de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care prevede ca 95% din aurul Romaniei sa fie repatriat.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )