Libnet.ro
UNICEF

20 Mai.

PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

B1 B1,
PSD flutura iar scenariul amanarii alegerilor locale. Marcel Ciolacu: Voi provoca o discutie serioasa. De ce avem dubla masura, pacanele si biserici?

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, ca daca Guvernul Orban va decide amanarea deschiderii anului scolar, inseamna ca evolutia epidemiei de coronavirus in tara noastra este una. continuă pe B1

Marcel Ciolacu invoca posibilitatea comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare: Ar trebui sa vedem ce e mai bine pentru romani, nu pentru PNL sau pentru presedinte

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a avansat, sambata, varianta comasarii alegerilor locale cu cele parlamentare. Liderul social-democrat a sustinut ca, intr-o astfel de situatie, riscurile de raspandire a.

Marcel Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale. Daca vor lua o asemenea decizie sa amane scolile eu nu mai accept de la domnul Orban, asa, in opozitie, mic cum sunt eu, dubla masura a afirmat Ciolacu.

MARCEL CIOLACU: Daca Guvernul amana deschiderea anului scolar, provoc o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD Marcel Ciolacu a anuntat ca, daca Guvernul va decide amanarea deschiderii anului scolar, este decis ca, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa provoace o discutie serioasa cu privire la amanarea alegerilor locale.

Ciolacu: Daca Guvernul amana deschiderea scolilor, voi cere si amanarea alegerilor locale

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sambata, la Falticeni, ca, in cazul care Guvernul va decide ca scolile sa nu se deschida pe 14 septembrie, va initia discutii in Parlament privind amanarea alegerilor locale, transmite Agerpres.

Ciolacu ameninta ca va cere amanarea alegerilor locale, daca Guvernul amana deschiderea scolilor

Presedintele PSD este de parere ca Guvernul foloseste o dubla masura, tratand diferentiat problema.

Ion Cristoiu anunta marii pierzatori ai alegerilor locale

Ion Cristoiu sustine, intr-un editorial pe cristoiublog. ro, ca, in absenta afisajului clasic in campania electorala din pandemie, candidatii independenti si cei ai partidelor mici au putine sanse sa castige. Potrivit acestuia, prin deciziile privind alegerile locale din acest an, nici Guvernul, nici Parlamentul nu au luat masuri care sa puna capat inechitatii democratice accentuate de pandemie in promovarea candidatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )