Libnet.ro
UNICEF

12:45

Gabriela Firea (PSD): Nu intelegem de ce nici pana acum Guvernul nu vrea sa testeze in masa populatia. Cerem schimbarea definitiei de caz si testare gratuita la stat pentru persoanele care au suspiciuni (VIDEO)

B1 B1,
Gabriela Firea (PSD): Nu intelegem de ce nici pana acum Guvernul nu vrea sa testeze in masa populatia. Cerem schimbarea definitiei de caz si testare gratuita la stat pentru persoanele care au suspiciuni (VIDEO)

Gabriela Firea, prim-vicepresedintele PSD, sustine ca avantajul testarii in masa este unul enorm, pentru ca in momentul in care este identificata o persoana cu test pozitiv ea este izolata si nu mai. continuă pe B1

GABRIELA FIREA: PSD cere Guvernului sa schimbe definita de caz, iar toate persoanele care sa fie repartizate la clinici de stat, astfel incat sa poata fi testate gratuit

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea a anuntat ca social-democratii solicita Guvernului sa fie schimbata definitia de caz, astfel incat toate persoanele sa beneficieze de testare pentru COVID-19 gratuita, inclusiv contactii oamenilor suspectati de coronavirus sau care au simptome ale bolii. Ea a adaugat ca un test poate ajunge chiar si la 500 de lei, ceea ce inseamna un cost mare pentru o familie, mai ales in cazul uneia numeroase, transmite News. ro.

Gabriela Firea, adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. A spus totul, chiar ieri

Gabriela Firea a spus adevarul despre relatia ei cu Liviu Dragnea. Astfel, Gabriela Firea a afirmat ca nu mai tine legatura cu fostul sef al PSD si nici nu ar avea cum sa faca acest lucru, in contextul in care acesta este in incarcerat. Gabriela Firea, dezvaluiri despre relatia care a avut-o cu Liviu Dragnea.

Gabriela Firea: Alo, Guvernul! Multa impostura, multa incompetenta!

Liderul PSD Bucuresti, Gabriela Firea, solicita Guvernului sa redeschida scolile din Capitala, sa testeze elevii si profesorii, iar acolo unde sunt focare, acestea sa fie izolate. Firea sustine ca a lasat stocuri la Primaria Capitalei pentru testarea proferorilor si elevilor, dar scolile raman inchise pentru a acoperi incompetenta guvernantilor.

Vindea Mr Pink, bautura iubitului Monicai Gabor, iar acum a primit 2 milioane de euro de la Gabriela Firea

Situatie incredibila la Primaria Capitalei. Compania care vindea Mr Pink, celebra bautura a iubitului Monicai Gabor, tocmai a primit un contract de 2 milioane de euro de la Gabriela Firea. Contract de milioane de euro, fara licitatie, primit de la Firea in urma cu cativa ani, compania Eco Green Light se afla in pragul falimentului .

PSD forteaza amanarea alegerilor. Gabriela Firea: Exista 2 posibilitati: starea de urgenta sau OUG

Gabriela Firea sustine ca social-democratii vor forta amanarea alegerilor parlamentare. Pe de alta parte, premierul Ludovic Orban asigura romanii ca in perioada de desfasurare a campaniei electorale vor fi respectate toate masurile de protectie impotriva raspandirii COVID-19. Pe de alta parte, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sustinea ca vom avea o campanie electorala atipica.

Gabriela Firea: Cifra de peste 3 la mia de locuitori nu este reala pentru ca este raportata la recensamantul de acum zece ani, cand in Bucuresti era o populatie de 2,2 milioane de locuitori (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca incidele de peste 3 cazuri de infectare cu coronavirus la mia de locuitori, raportat pentru.

Gabriela Firea, 5 intrebari la adresa PNL: Nu putem merge pe incredere cu acest guvern

Prim-vicepresedintele PSD Gabriela Firea acuza ca in ultima luna de guvernare, Orban pustieste economia si ii saraceste pe oameni si adreseaza cinci intrebari liderilor PNL.

Gabriela Firea, dupa declaratiile lui Ludovic Orban despre banii pentru incalzire: Este inimaginabil. Asta nu trebuie sa ramana fara raspuns in justitie (VIDEO)

Fostul primar al Capitalie, Gabriela Firea, a reactionat duminica dupa aparitia imaginilor in care premierul Ludovic Orban i-a spus actualului edil general ca acum are incredere sa transfere bani pentru.

Gabriela Firea, in mare doliu. A plecat spre o lume mai linistita. Prima duminica f257;r257; el

Dupa infrangerea de la Alegerile Locale, Gabriela Firea a ramas activa, atat pe facebook, cat si in aparitiile la TV. Din pacate insa, zilele acestea Gabriela Firea a trecut prin momente grele, in viata personala. A plecat spre o lume mai linistita. Prima duminica f257;r257; el Gheorghe Rotaru, nascut in 8 iulie 1922, era bunicul .

GABRIELA FIREA: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti

Fostul primar din Bucuresti Gabriela Firea a reactioat, sambata seara, dupa ce primarul general Nicusor Dan a anuntat ca va fi implementat un bilet unic pentru transportul in comun: Sa-i spuna cineva primarului dreptei unite ca exista deja bilet unic in Bucuresti, transmite News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )