Libnet.ro
UNICEF

00:07

PSD a gasit un nou pretext pentru miting: Organizatia din Dolj a scos oamenii in strada la un mars in memoria Regelui Mihai(VIDEO)

B1 B1,
PSD a gasit un nou pretext pentru miting: Organizatia din Dolj a scos oamenii in strada la un mars in memoria Regelui Mihai(VIDEO)

PSD face ce face, dar la miting nu renunta. Organizatia din Dolj a social-democratilor scoate duminica oamenii in strada. Politicienii sustin ca nu este vorba despre un mitig impotriva statului. continuă pe B1

PSD a gasit un nou pretext pentru miting: Organizatia din Dolj a scos oamenii in strada la un mars in memoria Regelui Mihai

PSD face ce face, dar la miting nu renunta. Organizatia din Dolj a social-democratilor scoate duminica oamenii in strada. Politicienii sustin ca nu este vorba despre un mitig impotriva statului.

PSD a gasit o metoda pentru a bloca actiunea Opozitiei: Daca se epuizeaza timpul, pentru amendamentele admise se da vot la pachet in plen; cele respinse se supun doar uneori votului

Deputatul PSD Florin Iordache a depus la Parlament, impreuna cu Tudor Ciuhodaru PSD) si Marian Cucsa ALDE), un proiect care ar anihila capacitatea de reactie a Opozitiei. Astfel, proiectul prevedere modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor, astfel incat in plen, dupa epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise se supun votului la pachet, iar cele respinse doar in unele cazuri, transmite News. ro.

VESTI EXTRAORDINARE pentru toti soferii din Romania. Impozitul auto VA SCADEA. Iata de cand si cu cat

Vesti bune pentru soferi. Reducerea impozitelor auto este propusa intr-un proiect de act normativ inregistrat de curand la Senat pentru dezbatere. Initiatorii sunt de parere ca scaderea.

Cerere uriasa de bilete pentru Cupa Mondiala din 2018

Interesul fanilor este unul ridicat pentru meciurile turneului final al Cupei Mondiale din Rusia.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )