Libnet.ro
UNICEF

17:00

PSD, gata sa lanseze programul de guvernare pentru Sanatate

Antena3 Antena3,
PSD, gata sa lanseze programul de guvernare pentru Sanatate

PSD are deja pregatite si va lansa marti solutiile gata de aplicat din prima zi de guvernare pentru Sanatatea tarii, a anuntat partidul condus de Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

PSD lanseaza duminica Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala

PSD lanseaza duminica Programul de Guvernare Munca si Demnitate Sociala, care este este proiectul unui Program National de Salvare a Locurilor de Munca, arata o postare pe pagina de Facebook a partidului. in context, prim-vicepresedintele PSD Sorin Grindeanu si fostul ministru al Muncii Marius Budai vor sustine duminica, de la ora 13. 10 o conferinta de presa.

Marcel Ciolacu: Klaus Iohannis sa cheme urgent toate partidele la consultari. Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, in conditiile epidemiei de Covid-19, un pact pe care toate partidele sa si-l asume ferm. in acest context, liderul.

MARCEL CIOLACU: Este nevoie rapid de un pact pentru sanatate pe care toate partidele sa il asume ferm

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este nevoie rapid de un pact pentru sanatate, pe care toate partidele sa si-l asume ferm, iar seful statului trebuie sa cheme urgent toate partidele la consultari, alaturi de cei mai buni specialisti pe sanatate.

Pune apa de gura pe bataturi. Leacurile din popor care fac minuni pentru sanatate

Daca te-ai saturat sa dai o gramada de bani pe tot felul de creme si unguente care nu au avut prea multe rezultate, poti incerca leacurile babesti. Simple si cu un efect garantat, acestea trebuie sa fie stiute de toti romanii. Leacuri din popor de care trebuie sa ai habar Leacurile din popor au inceput .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2182 seconds )