Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pune apa de gura pe bataturi. Leacurile din popor care fac minuni pentru sanatate

Playtech Playtech,
Pune apa de gura pe bataturi. Leacurile din popor care fac minuni pentru sanatate

Daca te-ai saturat sa dai o gramada de bani pe tot felul de creme si unguente care nu au avut prea multe rezultate, poti incerca leacurile babesti. Simple si cu un efect garantat, acestea trebuie sa fie stiute de toti romanii. Leacuri din popor de care trebuie sa ai habar Leacurile din popor au inceput . continuă pe Playtech

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Ce spune un psiholog, despre cazul profesoarei din Maramures care agresa un elev: Varianta cea mai buna ar fi ca testarea psihologica sa fie facuta foarte serios pentru ca in general este doar o formalitate peste care se trece

Monica Anisie a solicitat o ancheta Inspectoratului Scolar, dupa ce a aparut un videoclip in care o profesoara agreseaza un copil. Psihologul Keren Rosner spune ca profesorii ar trebui sa treaca prin anumite te.

Ministrul Educatiei solicita anchetarea unei profesoare din Maramures, care a agresat mai multi elevi. Cu totii trebuie sa reactionam ferm si imediat, cu toleranta ZERO la violenta in scoli

Monica Anisie a solicitatInpectoratului Scolar o ancheta, dupa ce a aflat de pe Facebook ca mai multi elevi din localitatea Borsa, judetul Maramures, au fost agresati de profesoara, in timpul.

Politia din Spania a destructurat o retea formata din romani care exploata imigranti ilegali

Politia spaniola a destructurat o retea formata din romani care exploata imigranti ilegali majoritar marocani, dar si romani si moldoveni in ferme spaniole. Tinuti in locuinte mizerabile din care li se interzicea sa iasa, imigrantii erau practic redusi la o stare de sclavie, conform G4media.

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )